Kikamika28
Fanka BB :)
Jutro bede dzownić do lekarza, w poniedziałek cieżko się dzwonić,wzięła bym pare dni wolnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam kciuki żeby było wszystko okz obecnego USG wyszło że jeden cm wcześniej były dwa po pół centymetra. Dlatego tak długo zwklekalismy z kolejna ciąża nie chciałam usuwać woreczka który nie dawał objawów a chirurdzy sugerowali. Trafiłam na cudowna doktor która machnela ręką mówi że woreczka bez objawów się nie usuwa i że sobie poradzimy to żaden problem. Więc zaryzykowalismy.... Już od paru lat uważam na to co jem więc nie będzie trudno w ciąży bo po prostu się przyzwyczaiłam właśnie ściągnęłam ta flo ale coś nie ogarniam
dziękujęTo trzymam kciuki żeby było wszystko ok
W aplikacji wpis swoją ostatnia miesiączkę, a w ustawieniach możesz sobie zmienić na śledzenie przebiegu ciąży.
Zobacz załącznik 1245898
Tak to wygląda, możesz swoje objawy zapisywać, dawać notatki, co chwilę jakiś artykuł jest do przeczytania. Lubię ta apke
Zobacz załącznik 1245899