Mag...
Fanka BB :)
a to nie ja bo my byłyśmy wtedy na parentinguWiedziałam że kojarzę twój nick! Bylam z wami bardzo krótko bo poroniłam tą ciążę ale akurat Ciebie pamiętam bo pisałyśmy na początku z sobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to nie ja bo my byłyśmy wtedy na parentinguWiedziałam że kojarzę twój nick! Bylam z wami bardzo krótko bo poroniłam tą ciążę ale akurat Ciebie pamiętam bo pisałyśmy na początku z sobą
Ja też Kraków!!Ja się melduje z Krakowa- więc niedaleko
Trzymam bardzo mocno kciuki!!! Musi być dobrze ❤Dziewczyny czy wy też jesteście takie śpiące? Ja nawet jak wstanę z drzemki to jestem śpiąca to jest po prostu jakaś magia. Trochę się stresuję jutrzejszą wizytą u ginekologa że znowu zobaczę puste jajo.No ale w sumie mówię co ma być to będzie i tak nie mam na to dużego wpływu.
Kiedyś jak byłam na innym forum to pamiętam że z dziewczynami naprawdę fajną więź zbudowaliśmy i właśnie z dziewczynami które były ze Śląska (nawet jedna dziewczyna była z Krakowa )potrafiliśmy się spotykać to było bardzo miłe.
mnie boli prawie cały czas. Chwilami odpuszcza i zaraz znowu ale jajniki nie kluja mnie wcaleJa dzis cały dzień przeleżałam Jak czytam , że Was tez pobolewa podbrzusze to trochę jestem spokojniejsza . Mnie dzis trochę częściej kluje lewy jajnik. Oby wszystko było dobrze
kurcze będę musiała w okolice Śląska się wybrać haha chyba że wszystkie wpadnięcie na SzczecinTrzymam bardzo mocno kciuki!!! Musi być dobrze ❤
Mam nadzieję, że Listopadowym Mamom 2021 również uda się spotkać
To mnie dzis bardziej ten jajnik dokucza niz podbrzusze ( chyba ze to mnie się tak wydaje ze to jajnik ). To moja pierwsza ciąża więc jestem kompletnie Zielonamnie boli prawie cały czas. Chwilami odpuszcza i zaraz znowu ale jajniki nie kluja mnie wcale