reklama
Biedne te dzieciaczki... Bo boli potem przełyk wszystko.. Ze tez nie ma na to złotego środku...U nas widać, że jej się cofa i to potrafi Np z 2 h po jedzeniu, nie ma znaczenia kiedy jadła ...w pewnym momencie zaczyna łykać albo „przeżuwać” i często przy tum albo robi kwaśna minkę albo jęczy trochę.
A tak oprócz tego to czasami ulewa ale raczej nie jakoś mocno i nie jest to regułą.
Nie dostaliśmy na to kompletnie nic tylko na razie zalecenie żeby kłaść ją wyżej i nosić częściej w pozycji pionowej.
MiśZielinka
Fanka BB :)
Przy kp może być ciężko ale przy mm zmienia się na to anty refluks owe i wiele dziewczyn widzi poprawę, chociaż taki refluks znika samoistnie po ukończeniu danego wieku..Biedne te dzieciaczki... Bo boli potem przełyk wszystko.. Ze tez nie ma na to złotego środku...
Truskawka9119
Fanka BB :)
Basen jest przystosowany dla takich maluszków i pod względem rozmiarów i pod względem wody (mniejsza ilość chloru itp ) a co do covida - szczepiłaś się w ciąży, a złapać mogę nawet w sklepieA czy basen jest bezpieczny dla takiego malucha? Chodzi mi o bakterie oraz tego covida.
Aż się pochwalę, moje dwumiesieczne dziecko wczoraj pierwszy raz wieczorem zasnęło samo, odłożona po karmieniu do łóżeczka polezala i zasnęła. Jakdotad udawało się to tylko w nocy po karmieniu.
I od dłuższego czasu mamy tylko jedno nocne karmienie koło 3 i potem wstaje o 7.
Naprawdę u nas pilnowanie tych okien aktywności mega się sprawdza.
I od dłuższego czasu mamy tylko jedno nocne karmienie koło 3 i potem wstaje o 7.
Naprawdę u nas pilnowanie tych okien aktywności mega się sprawdza.
Mam ostatnio jakiś kryzys. Każdy dzień wydaje mi się taki sam,spanie-karmienie-pielucha i tak w kółko. Zaczelam nawet być zazdrosna, że mąż chodzi do pracy, albo może się napić piwa, wyjść gdzieś na dłużej. Moje chwilę radości to tylko jak synek się uśmiecha.
KochamGrejpfruty
Aktywna w BB
Proponuje byc bardziej roszczeniowa. Podrzuc dziecko ojcu, idz na spacer. Najlepiej nakarmic I isc , nie zastanawiac sie bo im dluzej bedziesz myslec tym wiecej przeciwnosci sobie znajdziesz. Oczyscisz umyslMam ostatnio jakiś kryzys. Każdy dzień wydaje mi się taki sam,spanie-karmienie-pielucha i tak w kółko. Zaczelam nawet być zazdrosna, że mąż chodzi do pracy, albo może się napić piwa, wyjść gdzieś na dłużej. Moje chwilę radości to tylko jak synek się uśmiecha.
Też polecam żeby zostawić dziecko z tatą i wyjść się zrelaksować. Nie wiem jak karmisz piersią czy z butelki ale może zostawić mleko i pójść na kawę z koleżanką. Mi dużo daje taka odskocznia, bo też mam kryzysy że cały czas robię to samo. Ale staram się też wychodzić z małą do bliskich znajomych, od których w razie co wyjdę jak mała będzie płakać albo ich to nie urazi że będę się u nich przez godzinę ogarniać z dzieckiem.Mam ostatnio jakiś kryzys. Każdy dzień wydaje mi się taki sam,spanie-karmienie-pielucha i tak w kółko. Zaczelam nawet być zazdrosna, że mąż chodzi do pracy, albo może się napić piwa, wyjść gdzieś na dłużej. Moje chwilę radości to tylko jak synek się uśmiecha.
Mi nawet pomogło że w weekend tata zajmował się mała a ja sobie mogłam obejrzeć serial siedząc na kanapie
reklama
Pora roku też nie pomaga. Ja mam zawsze doła rok w rok. Nie mogę się doczekać aż będzie słońce imniej chorób. Dla mnie odskocznią są książki. Czytam jak mam tylko wolna jedną rękę Miałam też wczoraj imieniny i na prezent sobie wybrałam samotny wypad do kina kiedy będzie premiera Belfastu.Mam ostatnio jakiś kryzys. Każdy dzień wydaje mi się taki sam,spanie-karmienie-pielucha i tak w kółko. Zaczelam nawet być zazdrosna, że mąż chodzi do pracy, albo może się napić piwa, wyjść gdzieś na dłużej. Moje chwilę radości to tylko jak synek się uśmiecha.