My robimy w domu, zapraszamy tylko dziadków i chrzestnych.Dziewczyny organizujcie roczki? Jeśli tak to kogo zapraszacie
reklama
Michalina93
Fanka BB :)
Mamamoni29
Zaangażowana w BB
Dajecie już maluchom np. Szynkę i kiełbaski itp?
Dostalam okres po 6 miesiącach, a po 8 mam regularny.
Mój synek zajada się kiełbasą ale mam dostęp do takiej swojskiej z pewnego źródła
Roczku jako takiego nie będzie, rodzinka ma 300-400 km więc średnio da się ściągnąć wszystkich na imprezkę, a dopiero co były chrzciny.
Olkowi wlasnie wyszła czwórka... mam dosyć ząbkowania...
Mój synek zajada się kiełbasą ale mam dostęp do takiej swojskiej z pewnego źródła
Roczku jako takiego nie będzie, rodzinka ma 300-400 km więc średnio da się ściągnąć wszystkich na imprezkę, a dopiero co były chrzciny.
Olkowi wlasnie wyszła czwórka... mam dosyć ząbkowania...
juustyna94 (k27im37)
Dziewczyny! Jeżeli jeszcze tutaj zaglądajcie… czy któraś z Was prowadziła ciąże w Krakowie z pakietu PZU zdrowie i może polecić lekarza?
jestemtu
U nas wczoraj była impreza chociaż długo biłam się z myślami czy organizować [emoji6] Mamy dużą rodzinę więc było trochę zamieszania..
Cześć dziewczyny. Jak tam? Organizujecie roczki ? My jesteśmy z 22 to mamy jeszcze chwilę czasu
gohya
My dopiero 5 grudnia. Miał być tort, kawa i ciasta, ale coś teściowa niezadowolona, że trzeba coś więcej, więc zastanawiam się jeszcze nad jakimś obiadem. Zobaczymy.
Michalina93
U nas już po roczku , za tydzień w niedziele mamy msze i w lokalu obiad z kawa i kolacja chcieliśmy zrobić coś skromniejszego ale mamy małe mieszkanie , a u rodziców w domu niby dużo miejsca ale tez Musielibyśmy zwozić Stoły , krzesła i wiadomo pewnie ogarnąć porządek. Zawsze robiliśmy wszystko u mamy , w moim rodzinnym domu , Pierwszy raz Mamy w lokalu i jesteśmy szczęśliwi , nic nas nie obchodzi , prócz wiadomo z piec toreb Rzeczy do dzieci
Załączniki
reklama
monika1708
My z 22 i w sobotę robimy roczek. Skromnie bo skromnie ale coś tam będzieCześć dziewczyny. Jak tam? Organizujecie roczki ? My jesteśmy z 22 to mamy jeszcze chwilę czasu