reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Wczoraj wieczorem skórcze nieregularne potem całą noc.rano pojechaliśmy było 5 cm a skurcze ucichły nie pisały się. Dostalam kroplowke i za 1.5 godz mam córke . Termin miałam na sobotę. Robili mi covid dobrze wyszedł. U nas trzymają w izolatce jak źle wychodzi i dziecka nie dają.

Hej Dziewczyny. Siedzę sobie w szpitalu bo rano mam cc. Dobrze że na noc dostałam coś na nerwa bo wieczorem udało mi się zasnąć. Ale o drugiej już miałam pospane 😄
Generalnie stresik jest straszny. A Wy jak tam? Maleństwa tak samo Uparte jak móji nie chcą się pchać na świat?

Hej Dziewczyny. Siedzę sobie w szpitalu bo rano mam cc. Dobrze że na noc dostałam coś na nerwa bo wieczorem udało mi się zasnąć. Ale o drugiej już miałam pospane 😄
Generalnie stresik jest straszny. A Wy jak tam? Maleństwa tak samo Uparte jak móji nie chcą się pchać na świat?
Ja dziś mam zgłosić się między 8 a 9 na oddział Z powodu malowodzia i albo samo ruszy albo wywoływanie. Także życzę powodzenia 😊

Powodzenia! Trzymamy kciuki!
Mój młody również nie wybiera sie nigdzie, za to w dalszym ciagu cwiczy elastyczność moich żeber...
W dodatku moj mąż teraz rozchorował się więc mamy mieszankę wybuchową baba w ciąży plus chory facet :D

Ja będę rodzić w Białej Podlaskiej. I z tego co słyszałam jeżeli ma się umówiona cesarke to robią test A jeżeli trafi się na IP ze skurczami itp to nie robią tylko od razu na oddział
A skąd jesteś że w BP będziesz rodzić? Ja jestem na forum zamkniętym ale wchodzę czasem do Was :) pytam bo ja okolice [emoji846]

Od wczoraj mam bóle brzucha i podbrzusza. Spina się i stawia. Mała się rusza ale bardzo to jest męczące. W nocy też się skurcze pojawiały wizytę mam w poniedziałek ale jak tak dalej będzie to chyba z lekarzem zobaczę się już w szpitalu.

reklama
Do góry