gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Dziewczyny ja po wizycie rozwarcie mam na 3 cm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzien?Dziewczyny ja po wizycie rozwarcie mam na 3 cm.
Jejku ja Ci zazdroszczę , ciekawe co mi wyjdzie jutro na wizycie..Dziewczyny ja po wizycie rozwarcie mam na 3 cm.
Wszystko ok. Badania w porządku. W ogóle morfologia jak nie w ciąży taka dobra. Przepływy ok. Szyjka drobna mięciutka ale jeszcze zamknięta. Macica jeszcze wysoko. Prawdopodobnie ta słabość to że względu na to że idą dwa fronty a jak ktoś jest meteopata to w ciąży tym bardziej odczuwa. Ale ogólnie jakby nie to ze dziś się widzieliśmy to jakby coś takiego się stało lub cokolwiek innego co mnie zaniepokoi to mam zasuwac na izbę przyjęć żeby mnie przebadali. Bo lepiej sprawdzić jak cokolwiek się dzieje. Generalnie wg mojego lekarza teraz to już cokolwiek się dzieje nietypowego czy niepokojącego to powinien być jeden kierunek : IP szpitalaJutro zawiozę jeszcze raz w takim razie, możliwe że źle pobrałam, bo się nie podmyłam.
Wow ciekawe od czego cię tak ścięło... Daj znać co lekarz na to. Dobrze, że nie zemdlałaś i gdzieś nie spadłaś
My chyba mamy podobny termin na koniec listopada? więc dobrze, że jeszcze wszystko pozamykane u CiebieWszystko ok. Badania w porządku. W ogóle morfologia jak nie w ciąży taka dobra. Przepływy ok. Szyjka drobna mięciutka ale jeszcze zamknięta. Macica jeszcze wysoko. Prawdopodobnie ta słabość to że względu na to że idą dwa fronty a jak ktoś jest meteopata to w ciąży tym bardziej odczuwa. Ale ogólnie jakby nie to ze dziś się widzieliśmy to jakby coś takiego się stało lub cokolwiek innego co mnie zaniepokoi to mam zasuwac na izbę przyjęć żeby mnie przebadali. Bo lepiej sprawdzić jak cokolwiek się dzieje. Generalnie wg mojego lekarza teraz to już cokolwiek się dzieje nietypowego czy niepokojącego to powinien być jeden kierunek : IP szpitala
38+4 zapisał mnie na następną wizytę ale stwierdził że pewnie szybciej zobaczymy się na oddziale w szpitalu.Który tydzien?
No właśnie nie do końca. Na 5.11 mam termin na cc ale chciałam żeby akcja porodowa się zaczęła i wtedy żeby mnie pokroili bo tak lepiej dla dziecka (znaczy że jest gotowe) i mniejszy problem z laktacja. Termin z usg mam na 5.11 a z Om na 12.11. Więc liczyłam że coś się zacznie dziaćMy chyba mamy podobny termin na koniec listopada? więc dobrze, że jeszcze wszystko pozamykane u Ciebie
A no to rzeczywiście mogłoby się zacząć Jeszcze masz ponad tydzień to może coś ruszyNo właśnie nie do końca. Na 5.11 mam termin na cc ale chciałam żeby akcja porodowa się zaczęła i wtedy żeby mnie pokroili bo tak lepiej dla dziecka (znaczy że jest gotowe) i mniejszy problem z laktacja. Termin z usg mam na 5.11 a z Om na 12.11. Więc liczyłam że coś się zacznie dziać
Śliczna dziadzia, gratulacje !Ja już w domu nareszcie z małym było duzo stresu, problemów i bólu ale w końcu jesteśmy w domku!