Michalina93
Fanka BB :)
A ty kontrolowalas wagę maluszka ostatnio ?Jak tam? czy wszystko w porządku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty kontrolowalas wagę maluszka ostatnio ?Jak tam? czy wszystko w porządku?
Eh dziewczyny ja chcę już urodzić. Praktycznie całą noc nie spalam. Kombinowałam jaką pozycję przyjąć żeby szyją odpuściła. Lepiej było tylko podczas masażu i ciepłych okładów. Nawet leki przeciwbólowe nie pomogły. Dzisiaj 36+5. Gdyby nie to, że mój dopiero ma wziąć się za remont to juz bym się brała za wyganianie malucha z brzucha.
Wizyte mam późnym wieczorem w poniedziałek.A ty kontrolowalas wagę maluszka ostatnio ?
Mój ostatnio podgonil ,ale dalej raczej norma dolnaWizyte mam późnym wieczorem w poniedziałek.
Gratulujemy odpoczywaj i dochodź do siebieChyba jestem pierwsza, synek już na świecie, malutki bo waży 2.5kg. Ja słaba po cesarce, mam też anemię więc leżę głównie, rana po cięciu strasznie boli
Chyba jestem pierwsza, synek już na świecie, malutki bo waży 2.5kg. Ja słaba po cesarce, mam też anemię więc leżę głównie, rana po cięciu strasznie boli
Gratulacje dla was. Najważniejsze że jesteście zdrowi i jest wszystko w porządku.kilogramy nadrobicie bardzo szybko ważne że zdrowi jesteście :*Chyba jestem pierwsza, synek już na świecie, malutki bo waży 2.5kg. Ja słaba po cesarce, mam też anemię więc leżę głównie, rana po cięciu strasznie boli
2,5 kg, ale też wcześnie go wyjęli, do 40 tc pewnie ważyłby ponad 3 kg. grunt, że wszystko w porządku. odpoczywaj i nabieraj siłChyba jestem pierwsza, synek już na świecie, malutki bo waży 2.5kg. Ja słaba po cesarce, mam też anemię więc leżę głównie, rana po cięciu strasznie boli
ważne, że podgania, jeszcze urośnie, ma troche czasuMój ostatnio podgonil ,ale dalej raczej norma dolna