reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
I mnie też noc była koszmarna . Spać nie mogłam brzuch przeszkadzał, bolało biodro, siku się chciało a do tego malutka chyba postanowiła zrobić sobie aerobik.
U mnie z OM 35+3 w pon wizyta.
Rano jak wstaje to czuje się masakrycznie ociazala, boli podbrzusze i brzuch jest bardzo ciezki.
Eh dziewczyny ja chcę już urodzić. Praktycznie całą noc nie spalam. Kombinowałam jaką pozycję przyjąć żeby szyją odpuściła. Lepiej było tylko podczas masażu i ciepłych okładów. Nawet leki przeciwbólowe nie pomogły. Dzisiaj 36+5. Gdyby nie to, że mój dopiero ma wziąć się za remont to juz bym się brała za wyganianie malucha z brzucha.

Super że wszystko ok. Maluszek nadrobi kilogramy. Teraz musicie zacząć się karmić i dużo wypoczywać.
No to pierwszy człowiek już na pokładzie [emoji3][emoji3]
Chyba jestem pierwsza, synek już na świecie, malutki bo waży 2.5kg. Ja słaba po cesarce, mam też anemię więc leżę głównie, rana po cięciu strasznie boli

reklama
Do góry