reklama
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Śliczny brzuszekJestę olbrzymę
AMysz
Fanka BB :)
Gratulacje obyś szybko doszła do siebie, zdrówka dla was
Chyba jestem pierwsza, synek już na świecie, malutki bo waży 2.5kg. Ja słaba po cesarce, mam też anemię więc leżę głównie, rana po cięciu strasznie boli
AMysz
Piękny brzuszek obniżył ci się czy zawsze tak miałaś? Moj sterczy wysoko [emoji12]
Jestę olbrzymę [emoji849][emoji849][emoji849]
AMysz
Na co zbieracie te rolki od papieru? [emoji3]
Jestę olbrzymę [emoji849][emoji849][emoji849]
Dzieciaki często używają do prac plastycznych w szkole i przedszkoluNa co zbieracie te rolki od papieru? [emoji3]
Brzuszek zawsze mam tak nisko. Czasem jak młody wypcha się nogami albo jak mam wzdęcie to zaczyna się tuż pod biustem
Siedze właśnie w kołnierzu ortopedycznym i zastanawiam się jak zasnąć na siedząco i nie zlecieć z łóżka...
Duomami
Hej, ja z Siemianowic Śląskich, ciążą bliźniacza, mam termin cc na 23.XI.Witam wszystkie tu obecne dziewczyny/mamusie podobnie jak ja ciężarówki z terminem na listopad 2020 dołączam późno do Was... Ale tak naprawdę dopiero teraz mam czas nacieszyć się tą ciąża, uwierzyć w nią (hihi tak tak) i przygotować na przyjście na świat naszej córeczki. Mam nadzieję że jeszcze mogę być z Wami... Termin mamy na 23.11.2020 wg OM, wg USG 24 będzie to nasze trzecie dziecko, mamy już córkę i syna. Czy jest ktoś ze śląska?
Aaaanna
U mnie nie wiele lepsza niż poprzednia wstawala 3 albo 4 razy i ciągle coś boli.
Cześć, jak wasza noc? Ja prawie nie spałam. Co zasnęłam na leżąco to po max pół godzinie budził mnie taki ból, że nie mogłam wytrzymać
reklama
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Budzę się co pół godziny i muszę zmieniać pozycję spania bo bolą mnie strasznie kości a do tego chodzę przynajmniej 3-4 razy siku