Michalina93
Fanka BB :)
A jak wasze brzuszki ? Mój ostatnio stanął w miejscu , pewnie znów koło 30 tc zrobi się dwa razy większy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny ja dzis wlasniensiedze na krzywej cukrowej i powiem wam że ja chyba stworzona do picia tego jestem dziś miałam cytrynowa i weszło bez problemu i obecnie nic mi nie jest w poprzednich ciazach również wszystko było ok tyle że teraz ciaza z córką i obawiałam się że może nie być dobrze co do aktywności mojej córci to wieczorami najaktywniejsza ale mam łożysko na ścianie przedniej i nie są to jakieś super szaleństwa A czykolwiek i tak jest bardzo ruchliwa oby po porodzie jej pory figlownia nie zostały bo w nocy też się wierci i chyba wybrałam w końcu imię tylko męża muszę przekonać bo nie za bardzo chce A wy co myślicie? ja chce dac Liliana ❤
A jaki miałaś wynik płytek i co za badanie zalecił?Byłam na wizycie jest w porządku wszystko. Mam tylko niskie płytki krwi i dodatkowe badania mi zlecił. Mam następna wizyte za tydzień.
137 mam teraz i leci w dół. Morfologia, PT (INR) ,APTT,fibrynogenA jaki miałaś wynik płytek i co za badanie zalecił?
Ja w domu mam trzech synów Wiktor Miłosz i Tobiasz no i teraz upragniona córcia czekamy wszyscy z niecierpliwością ❤A co do męża mojemu też nic nie pasuje jeśli chodzi o imię ostatnio też dopiero na porodowce wybraliśmy właściwie lekarka dokonała wyboru bo się nie mogliśmy zdecydowaćFacetom tego typu imiona się nie podobają. Ja mam problem z imieniem dla chłopca, mężowi nic się nie podoba chyba będziemy losować
Ja w domu mam trzech synów Wiktor Miłosz i Tobiasz no i teraz upragniona córcia czekamy wszyscy z niecierpliwością [emoji6][emoji173]A co do męża mojemu też nic nie pasuje jeśli chodzi o imię ostatnio też dopiero na porodowce wybraliśmy właściwie lekarka dokonała wyboru bo się nie mogliśmy zdecydować [emoji85][emoji23]
Ja nie wiem, co ci faceci tacy wybredniJa w domu mam trzech synów Wiktor Miłosz i Tobiasz no i teraz upragniona córcia czekamy wszyscy z niecierpliwością ❤A co do męża mojemu też nic nie pasuje jeśli chodzi o imię ostatnio też dopiero na porodowce wybraliśmy właściwie lekarka dokonała wyboru bo się nie mogliśmy zdecydować
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie , wasz lekarz podaje tylko wagę dziecka czy długość tez ?