reklama
Jak dobrze,ze ja nie choruje na alergie,ale za to dostałam mega wysypki (na szyi i dekolcie oraz piersiach) nie wiadomo od czego masakra z tym jest,gorąco na dworze a ja w koszulkach pod szyje Ale za to muszę wam się pochwalić nagrałam wczoraj lekkiego kopniaka malego,a dziś kolejnego ale za to mega mocnego (dziś jest aktualnie 20tydzien i 6dzien) Tata bardzo dumny z synka,ze tak już szaleje
Mój mąż wyczuł ręką ruchy małego jakieś dwa dni temu był w siódmym niebieJak dobrze,ze ja nie choruje na alergie,ale za to dostałam mega wysypki (na szyi i dekolcie oraz piersiach) nie wiadomo od czego masakra z tym jest,gorąco na dworze a ja w koszulkach pod szyje Ale za to muszę wam się pochwalić nagrałam wczoraj lekkiego kopniaka malego,a dziś kolejnego ale za to mega mocnego (dziś jest aktualnie 20tydzien i 6dzien) Tata bardzo dumny z synka,ze tak już szaleje ❤
Kiedys miałam epizody alergiczne np. uczulenie na domowy ekologiczny keczup mojej mamy lub po ugryzieniu tzw. konskiej muchy. Jakieś dwa dni temu pogryzły mnie komary na działce w liczbie okolo 20-30 sztuk, strasznie mam teraz te miejsca spuchniete i swedzi jak diabli... niestety wapno nie dziala... nie znacie jakies sposobu?
Ostatnia edycja:
Mój mąż wyczuł ręką ruchy małego jakieś dwa dni temu był w siódmym niebie
Kiedys miałam epizody alergiczne np. uczulenie na domowy ekologiczny keczup mojej mamy lub po ugryzieniu tzw. konskiej muchy. Jakieś dwa dni temu pogryzły mnie komary na działce w liczbie okolo 20-30 sztuk, strasznie mam teraz te miejsca spuchniete i swedzi jak diabli... niestety wapno nie dziala... nie znacie jakies sposobu?
A próbowałaś maści z apteki na ukąszenia? Mnie ratowały zawsze. Entil na ukąszenia polecam
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Mój mąż również ostatnio poczuł kopnięcia był przeszczęśliwy.
Poleciałam do apteki po entil, chlodzi się w lodówceA próbowałaś maści z apteki na ukąszenia? Mnie ratowały zawsze. Entil na ukąszenia polecam
Farmaceuta sprzedal mi info, że komary dużo mniej gdryzą jak bierze się magnez plus Wit. B6. Po jakimś tygodniu powinny być efekty także muszę przetestować
gosiaczekgosiaczek
Dziewczyny ja mam brzuch nisko i jak się schylam jak siedze na krześle prosto to już czuję jak mi się gniecie brzuch też macie już tak ?
reklama
Michalina93
Aa daj spokój mi tak brzuch urósł ze właśnie wyszłam z prysznica z zakrwawionymi kolanami i kroczem bo już mi ciężko się normalnie nawet ogolić , a wstaje jak kaczka a to dopiero 21 tcDziewczyny ja mam brzuch nisko i jak się schylam jak siedze na krześle prosto to już czuję jak mi się gniecie brzuch też macie już tak ?