Cześć Dziewczyny! Dopiero dziś trafiłam na to forum. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie mimo, że Wasza rozmowa się ciągnie już przez ponad tysiąc stron (niestety nie dam rady przeczytać całości, wybaczcie).
Właśnie zaczynam 11tc, na razie wszystko idzie dobrze
w 8 tygodniu po raz pierwszy widziałam bijące serduszko na usg ❤ to moje pierwsze dziecko!
Martwi mnie teraz trochę inna rzecz, wyjątkowa w 2020 roku... epidemia. I stąd też chciałam Wam zadać pytanie - Czy pracujecie normalnie? Ja do końca kwietnia pracuję zdalnie, a od maja mój szef chce, żebym wróciła. Jeszcze nie wie, że jestem w ciąży. Lekarka raczej da mi zwolnienie, jeśli o nie poproszę. Co byście zrobiły??
Jeszcze tyle miesięcy ciąży mnie czeka, że nie wiem co bym miała robić na zwolnieniu. Siedzicie teraz w domach?
[/QUO
Witaj
Ja jestem w domu od początku. Najpierw byłam na opiece na dziecko a teraz na l4. Jestem kosmetyczka wiec gabinet w którym pracuje jest zamknięty. Ale jeżeli z dzidzia będzie wszystko ok to do końca ciąży będę w domu. Balabym sie wrócić do dużego skupiska ludzi ... I dobrze mi w domu