CoffeS
Fanka BB :)
Dzień dobry słoneczka [emoji274]
Oby to był dobry dzień [emoji173]
Nie mam pomysłu na obiad i tak stoję z tym od rana w miejscu - chyba skończy się na odgrzanej fasolce ze słoika [emoji85]
Oby to był dobry dzień [emoji173]
Nie mam pomysłu na obiad i tak stoję z tym od rana w miejscu - chyba skończy się na odgrzanej fasolce ze słoika [emoji85]
Potwierdzam w Trójmieście dzików jest pełno [emoji85] ja akurat mieszkam w dzielnicy która ma bezpośrednio dojście do morza i czasami po dzielnicy sobie robią spacerki. Ludzie im z bloków rzucają jedzenie to przychodzą.Dziękuję dziewczyny za wsparcie. [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Też uważam, że to za wcześnie na takie pomiary i snucie jakichkolwiek wniosków, no ale jak już się coś takiego usłyszy, to siedzi to w człowieku.
Jutro rano mam wizytę u lekarza na nfz, do którego miałam pójść z tym usg. Zobaczymy, co on mi na to powie.
No cóż. Muszę się jakoś trzymać do prenatalnych 14 maja. To będzie taka chwila prawdy.
A co do dzików, to można je spotkać w Trójmieście. Czasami przechadzają się pod blokami, pod wydziałami Uniwersytetu Gdańskiego w Sopocie. [emoji14]