reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

A za mna chodza znowu truskawki,maz pojechal na zakupy, ma przywiezc truskawki, juz nie moge sie doczekac :D

U mnie 5 dzien lezenia plackiem, juz mi sie przykrzy.. ale dalej plamie, na szczescie juz totalnie resztki,mam nadzieje ze 2-3 i przestanie.

Prenatalne mam 7 maja,wiec pewnie do tego czasu i tak bede sie mega oszczedzac, az sie okaze co z krwiakiem
Też mam prenatalne na 7 maja :) Jakoś w okolicach 11-ej mam wizytę

reklama
A za mna chodza znowu truskawki,maz pojechal na zakupy, ma przywiezc truskawki, juz nie moge sie doczekac :D

U mnie 5 dzien lezenia plackiem, juz mi sie przykrzy.. ale dalej plamie, na szczescie juz totalnie resztki,mam nadzieje ze 2-3 i przestanie.

Prenatalne mam 7 maja,wiec pewnie do tego czasu i tak bede sie mega oszczedzac, az sie okaze co z krwiakiem
Jeju za mną też chodzą truskawki, mama mówiła że są u nas na rynku i chyba jutro po wizycie polecę na rynek i kupię truskawki [emoji7][emoji7][emoji7]
Ostatnio makaron gotowałam do spaghetti i zamarzył mi się makaron z truskawkami i śmietana [emoji3590][emoji3590]

Właśnie byłam na podwórku godzinkę się dotlenić i zrelaksować ☺️ Ahhh jak cieplutko ☺️ Przesyłam trochę wiosny 😘

Załączniki

• 59492119-0CC7-4E12-8932-E67A7247D929.jpeg
    59492119-0CC7-4E12-8932-E67A7247D929.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 64
  • C0B880AA-05E3-4954-8E84-28DB91972725.jpeg
    C0B880AA-05E3-4954-8E84-28DB91972725.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 62
  • 325D9C59-BD92-4978-A996-67B8AB55B22F.jpeg
    325D9C59-BD92-4978-A996-67B8AB55B22F.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 63
Co do wózków to my mieliśmy 2 w1, jak już ktoś wspomniał nosidełka od tych 3 w 1 są niezbyt polecane, bo nie przechodzą testów zderzeniowych. A do fotelika dokupiliśmy adaptery, które pasowały do stelaża od wozka. I mieliśmy granatowy wózek, starszy model Jedo Bartatina, ale go sobie chwalę. Część z Was jeśli dobrze zrozumiała pisałam, że pappe robila kilkamasie dni przed prenatalnymi.. Sama już zgłupiałam bo moja gin powiedziała, że mogę zrobić tylko 2 dni wczesniej🤔 U nas dziśdomowe pierogi z miechem🤪 i oczywiście powodzenia nacwizytach😊
U mnie przychodnia narzuca termin i dostałam możliwość pobrania krwi między 8 a 10 dniem przed badaniem. Tam się standardowo czeka 7 dni na wynik więc żeby był na wizytę gotowy to musi być taki odstęp

reklama
Do góry