reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Ja też muszę zabrać się za porządki w szafie , ale tak strasznie mi się nie chce. Nienawidzę ubrań , w ogóle. Ani kupować, ani się ubierać jakoś specjalnie. A już układanie w szafie doprowadza mnie do szału. O prasowaniu nie wspominając, na e robię tego chyba, że już muszę. U mnie w domu każdy prasuje sobie sam .
Jeszcze czeka mnie remont , bo musimy przerobić stary pokój syna dla malucha. Co mnie też nie cieszy. Od wybudowania domu 16lat temu mam nieustający remont. Robimy sami wszystko i na raty.
Siostro! 😍 Szczerze nienawidzę porządków w szafie, ale mam niebywały dar do zamieniania własnej szafy z ubraniami w jeden wielki kocioł. Naprawdę czasem aż sama nie wierzę, jak ja doprowadzam do takiego stanu. Dlatego jeszcze nie zaczęłam :p Wstawiłam za to już drugie pranie i mam plan posprzątać w łazience, na tą szafę to muszę mieć jakiś wewnętrzny impuls jednak, inaczej wygra zła szafa.

Nas też czeka remont. No, powiedzmy że takie gruntowne odświeżenie, w tym malowanie i pozbycie się mojego kochanego biurka i łóżka (zmieniamy na składane), bo zwyczajnie nie będzie już na nie miejsca 🤣Mieszkamy na 37 metrach, 2 pokoje, nasz dotychczasowy sypialnio-gabinet będziemy musieli w połowie oddać małemu, w tym połowę mojej szafy o_0

reklama
Szczerze to myślę że minister zdrowia nie bardzo wie co mówi i lepiej na zapas się nie martwić, szkoda naszych nerwów. To takie wróżenie z fusów
Bardzo celne spostrzeżenie :D Generalnie się z tym zgadzam, ale jakoś mnie ta wiadomość lekko zgasiła. Ale masz rację, nie ma co martwić się na zapas 💪

Też je mam, są spoko :) Jak dla mnie materiał może być delikatnie przy gruby na lato, ale za taką cenę chętnie przetestuję parę krótszych, do łydki (chyba mają w ofercie).

Za to polecam jeansy: Link do: ESMARA® Jeansy ciążowe, 1 para | LIDL-SKLEP.PL ja zamówiłam jasnoniebieskie, co prawda o rozmiar większe, na później;) ale i teraz też nawet dają radę. Kolor fajny, materiał też, bawełniany panel na brzuch jest super, można dowolnie układać i jest ok. Jestem bardzo zadowolona z jakości, to moje pierwsze tak tanie jeasny o_0 Jeśli mają krótsze, to poszukam też wersji na lato.
O super ze piszesz, ja się jeansow bałam zamawiać bo strach o jakość 😱 ale to może też później jedna parę sobie machnę 😊😊

Też mi się te jeansy podobają, tylko boję się jaki rozmiar będzie dobry, jeszcze nie teraz, bo mieszczę się w stare jeansy, ale za jakiś czas będzie trzeba o tym pomyśleć. W h&m widziałam takie jeansy ciążowe ale krótkie na lato, też muszą być fajne, koleżanka chwaliła ciuchy ciażowe stamtąd, tylko wiadomo są droższe
O super ze piszesz, ja się jeansow bałam zamawiać bo strach o jakość [emoji33] ale to może też później jedna parę sobie machnę [emoji4][emoji4]

Właśnie zapytałam męża czy jak był wczoraj w warzywniaku to były truskawki. Jego odpowiedź to tak widział, nawet się zastanawiał czy kupić, ale stwierdził że mamy zapas lodów, to truskawki to już byloby za dużo [emoji28] ehhh w poniedziałek leci do warzywniaka [emoji16]
Ja jak jechałam na prenatalne to wyczailam , ze w warzywniaku u nas są i nie odpuszcze [emoji23][emoji23][emoji23]

Też mi się te jeansy podobają, tylko boję się jaki rozmiar będzie dobry, jeszcze nie teraz, bo mieszczę się w stare jeansy, ale za jakiś czas będzie trzeba o tym pomyśleć. W h&m widziałam takie jeansy ciążowe ale krótkie na lato, też muszą być fajne, koleżanka chwaliła ciuchy ciażowe stamtąd, tylko wiadomo są droższe
No właśnie wiadomo że w czymś trzeba chodzić, ale ja nie chcę pakować kupy kasy w ciuchy, z których zbyt długo nie będę korzystać. A ze mnie zadna modowa tygrysica 😂 więc jak najbardziej lidl wystarczy 😂😂

reklama
Do góry