reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Tak, TSH masz w porządku 😊 ważne że jest poniżej 2. Ale kontroluj bo może podskoczyć i trzeba będzie zwiększyć dawke eutyrox
[/QUOTE]
Dziękuję :)

reklama
Dziewczyny robicie sobie już jakieś fajne zdjęcia?? Takie np. że w każdym miesiącu w tym samych ciuchy i potem taka składanka jak brzuszek rósł??
Ja jakoś weny nie mam na fotki... Od siedzenia w domu człowiek taki nieogarnięty[emoji47]
Ja planuje [emoji16] mam póki co jedno z zeszłego tygodnia [emoji23] nawet synek stanął ze mną i dotykał brzucha[emoji23]

Dziewczyny robicie sobie już jakieś fajne zdjęcia?? Takie np. że w każdym miesiącu w tym samych ciuchy i potem taka składanka jak brzuszek rósł??
Ja jakoś weny nie mam na fotki... Od siedzenia w domu człowiek taki nieogarnięty😧
Mam to samo 😂 ciążę wyobrazalam sobie inaczej, że będę cykac milion ładnych fotek a teraz nie mam ochoty na takie rzeczy, chodzę cały dzień w dresie 😂 jednak jak człowiek pracuje to wszystko ma pod kontrolą i jest mega zorganizowany. Jak tylko zasiadlam na l4 - leń.

Mam to samo 😂 ciążę wyobrazalam sobie inaczej, że będę cykac milion ładnych fotek a teraz nie mam ochoty na takie rzeczy, chodzę cały dzień w dresie 😂 jednak jak człowiek pracuje to wszystko ma pod kontrolą i jest mega zorganizowany. Jak tylko zasiadlam na l4 - leń.
Mam to samo z organizacją hehe na tej kwarantannie też mam lenia ale u mnie to chyba bardziej spowodowane tym że muszę w domu siedzieć bo jestem bardzo towarzyską osoba i brakuje mi kontaktu z ludzimi 😰 myślałam że na tym l4 będę odwiedzać koleżanki, chodzić na kawki na zakupy a tu proszę wszyysko pozamykane no nic mam nadzieję że powoli wszystko wróci do normy 😊

Mnie to się nawet głowy nie chce myć hihi a że mam kręcone włosy to nie muszę często, ale potem nie idzie ich rozczesac np. po 4 dniach 😒

Ja w ogóle nie poskladana teraz jestem. Nic mi nie idzie. Zwłaszcza jak wymiotuje , dziś musiałam wzywać ludzi do młodej bo tak wymiotowałam. Zaraz zbieram się na badania , ale nawet na to sił mi brak. A w ogóle to chyba wolałabym żyć w niepewności. Mam takiego stracha ....,😔

Mam to samo z organizacją hehe na tej kwarantannie też mam lenia ale u mnie to chyba bardziej spowodowane tym że muszę w domu siedzieć bo jestem bardzo towarzyską osoba i brakuje mi kontaktu z ludzimi 😰 myślałam że na tym l4 będę odwiedzać koleżanki, chodzić na kawki na zakupy a tu proszę wszyysko pozamykane no nic mam nadzieję że powoli wszystko wróci do normy 😊
Ja codziennie pisze z ciężarna przyjaciółką z podstawówki, wcześniej pracowała cały czas i to po 12 godzin i w weekendy, nigdy nie moglysmy się spotkać. Planowalysmy że jak obie będziemy w ciąży to nadrobimy. A tu co? Obydwie jesteśmy w ciąży na zwolnieniu a tu nie da się spotkać 😟
Ja w ogóle nie poskladana teraz jestem. Nic mi nie idzie. Zwłaszcza jak wymiotuje , dziś musiałam wzywać ludzi do młodej bo tak wymiotowałam. Zaraz zbieram się na badania , ale nawet na to sił mi brak. A w ogóle to chyba wolałabym żyć w niepewności. Mam takiego stracha ....,😔
Star nie łam się i nie przejmuj, wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie 😊

reklama
Do góry