kiwaczka89
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny jestem zapisana do mam październikowych ale termin mam na listopad a dokładnie 2.11 czekam teraz na pierwsze prenatalne które mam mieć w poniedziałek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok poszukam tego [emoji4][emoji4] dziękuję [emoji8]Kartę Rossmanna mam juz dlugo, do Rossnę rejestrowałam się pierwszy raz.. To moze dlatego? Ale spam sprawdź koniecznie [emoji16]
A może spróbuj taki delikatny "sos" że mleko/mleko roślinne podgrzewasz i zageszczasz mąka + przyprawy [emoji4][emoji4] może taki chociaż
Dziękuję [emoji3590] spokojnie, doczekasz sie swojej wizyty ,czas wbrew pozorom szybko leci [emoji4]Piękne [emoji3590]Dzidzi!!
Jak ja zazdroszczę Wam tych wizyt już, ja już nie mogę się doczekać swojej.
Ja 4.11 - czy będę pierwsza?I tak czytam o waszych terminach porodu i mam wrażenie że większość z nas ma chyba tą drugą połowę listopada [emoji4] Ja póki co 8.11 [emoji6]
Nawet nie wiedziałam, że Sinsay ma ubranka dla dzieci. [emoji50]Ja jestem ciekawa ciuszkow z sinsay. Podobno jakość lepsza niż w pepco, a ceny też są fajne i ubranka ładne [emoji846]
No kreci sie nieźle hehe wyglądało to jakby sie obrazilo, ze ktoś do niego/niej zagląda i sie odwróciło tyłem [emoji38][emoji38]Super [emoji4] to dzidzia Ci już nieźle fika.
Jestem ciekawa jak będę na wizycie w przyszłym tygodniu czy też mi zrobią przez brzuch..no i nie mogę się już doczekać żeby znowu dzidzie zobaczyć [emoji5]
Hej. To ja znowu jestem tutaj a termin na październik [emoji3526] i też mam prenatalne w poniedziałek.Cześć dziewczyny jestem zapisana do mam październikowych ale termin mam na listopad a dokładnie 2.11 [emoji16] czekam teraz na pierwsze prenatalne które mam mieć w poniedziałek.
Dziękuję [emoji7][emoji8]Extra dzidziolek[emoji123][emoji7]