No tak samo było u mnie
Pamiętam właśnie Twoje zdjęcie i temu wogule zaczęłam o tym myśleć jak znalazłam to u męża w tel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak samo było u mnie
Hehe i bąbelki puszcza [emoji7][emoji7]U mnie to już taki gumiś ;p
Zobacz załącznik 1100682
Spokojnie jeszcze tam się wszystko rozwija i dzidzia ma czas na uzupełnienie wszystkich narządów i ich rozwój [emoji4][emoji4]Nie dopytywalam się doktora. Mówił że wszystko jest w porządku. Może lepiej się nie doktoryzowac za dużo
Hmm faktycznie może to ciałko żółte i druga dzidzia trochę później doszła?Dziewczyny Sorry że was zanudzam moim poniedziałkowym usg, jak chcecie omińcie mój post.
Na jednym szwedzkim forum dodałam następne zdjęcie które znalazłam s męża telefonie i tam dziewczyny teierdzą że to nie wyglonda jak puste jajo a przynajmniej z ciałkiem żółtym. Nieukrywam że daje mi to nadzieje. A ci wy myślicie? Co to może być co gin pokazuje palcem?
Jak Ja bym chciała Jutro coś takiego zobaczyć... Ehh, Marzenie
Super, gratuluję [emoji7][emoji7]Juz mam.... teraz czekac 2tyg do nastepnej wizyty. L4 dostałam od reki...
Dziewczyny Sorry że was zanudzam moim poniedziałkowym usg, jak chcecie omińcie mój post.
Na jednym szwedzkim forum dodałam następne zdjęcie które znalazłam s męża telefonie i tam dziewczyny teierdzą że to nie wyglonda jak puste jajo a przynajmniej z ciałkiem żółtym. Nieukrywam że daje mi to nadzieje. A ci wy myślicie? Co to może być co gin pokazuje palcem?
Masz to toPamiętam właśnie Twoje zdjęcie i temu wogule zaczęłam o tym myśleć jak znalazłam to u męża w tel
Juz mam.... teraz czekac 2tyg do nastepnej wizyty. L4 dostałam od reki...