reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dołączam się do życzeń :)

To ja mam odruch wymiotny na zapach piekarnika i pieczenia czegokolwiek [emoji19]
Ciekawe jak będzie w 2 trymestrze z jedzeniem i zapachami [emoji3]

W 2 trymestrze bedzie juz lepiej kochana, w 1 ciazy mialam to samo okropnie reagowalam na zapachy ale konczylo się wymiotami teraz na szczęście konczy sie nudnosciami. Na szczęście juz 27 kwietnia zaczynam 2 trymestr już sie nie moge doczekac.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla solenizantki [emoji898][emoji898][emoji898][emoji513][emoji513][emoji513]

A mnie od niczego nie odrzuca, prócz zmęczenia większego nic mi nie dolega. I oby tak zostało.

Miłego dnia [emoji172][emoji172][emoji172]

Ja mam tak samo, piersi nie można dotknąć i brzuch pobolewa czasami it chyba należy się cieszyć że to tylko tyle [emoji16] szwagierka stwierdziła że nudności jeszcze przyjdą, mam nadzięję że będę wyjątkiem i u mnie ich nie będzie.
Udało mi się jakoś uspokoić po nowinie o ciąży, już mniej zestresowana chodzę, nie myślę co złego może sie wydarzyć.
A w czwartek wizyta u lekarza [emoji1]
Kurcze dziewczyny, ja nie mam jakiś zachcianek, nie odrzuca mnie tylko piersi mnie bolą i brzuch czasami [emoji2368]
Aż się zastanawiam czy to normalne [emoji23]

Witam się z Wami dziś urodzinowo! [emoji2] dziś będę świętować, jak na koronawirusa przystało w domu [emoji1787] szkoda trochę, że nie można nikogo zaprosić na ciacho ale coz.. W salonie mam męża i chomika - damy radę [emoji1787] zmykam na kawę, a Wam miłego dnia [emoji846]
Sto lat! [emoji320]
Obchodzisz urodzinki razem z moim synkiem [emoji847] u nas dziś roczek. Niestety imprezę odwołaliśmy i może uda się w maju połączyć z moja 30 [emoji4] także spędzamy ten dzień na spokojnie w trójkę [emoji847]

Mnie ostatnio odrzucił zapach ryby [emoji2961]

reklama
Sto lat! [emoji320]
Obchodzisz urodzinki razem z moim synkiem [emoji847] u nas dziś roczek. Niestety imprezę odwołaliśmy i może uda się w maju połączyć z moja 30 [emoji4] także spędzamy ten dzień na spokojnie w trójkę [emoji847]

Mnie ostatnio odrzucił zapach ryby [emoji2961]
W takim układzie sto lat dla synka 🙂 ja swoje urodziny też przekładam na "lepsze czasy" 😃 a co do ryb.. To ja właśnie dziś robię na obiadek pstraga chodził za mną od 2 dni 🤣

Do góry