ewelka8312
Fanka BB :)
A mleko z miodem?Jak myślicie czy można pić sok z malin własnej roboty? Strasznie boli mnie gardło. Macie jakieś pomysły?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mleko z miodem?Jak myślicie czy można pić sok z malin własnej roboty? Strasznie boli mnie gardło. Macie jakieś pomysły?
Dołączam się do życzeń
To ja mam odruch wymiotny na zapach piekarnika i pieczenia czegokolwiek [emoji19]
Ciekawe jak będzie w 2 trymestrze z jedzeniem i zapachami [emoji3]
Pierwsze słysze, ale najwyżej podpytam lekarza o ile nie zapomne.Coś piszą ze może wywołać skurcze macicy, czy możesz sie podpytac swojego lekarza tak przy okazji?
Kurcze dziewczyny, ja nie mam jakiś zachcianek, nie odrzuca mnie tylko piersi mnie bolą i brzuch czasami [emoji2368]
Aż się zastanawiam czy to normalne [emoji23]
Wydaje mi się, że w szkole rodzenia mówili, że dotyczy to herbaty z liści malin. Sok raczej nie jest szkodliwy, co najwyżej cukier w nimCoś piszą ze może wywołać skurcze macicy, czy możesz sie podpytac swojego lekarza tak przy okazji?
A mleko z miodem?
[/QUOTE
Też pije na zmianę: sok z malin, mleko z miodem i herbata z cytryna i miodem
Sto lat! [emoji320]Witam się z Wami dziś urodzinowo! [emoji2] dziś będę świętować, jak na koronawirusa przystało w domu [emoji1787] szkoda trochę, że nie można nikogo zaprosić na ciacho ale coz.. W salonie mam męża i chomika - damy radę [emoji1787] zmykam na kawę, a Wam miłego dnia [emoji846]
MożnaWłasnej roboty raczej tak, też pije soki własnej roboty. Tyle że u mnie dziś masakra nos zawalony, gardło boli. A w środe mam wizyte u lekarza i mam nadzieje serduszko zobaczyć. Musze jakoś sie podleczyć po domowemu.
W takim układzie sto lat dla synka ja swoje urodziny też przekładam na "lepsze czasy" a co do ryb.. To ja właśnie dziś robię na obiadek pstraga chodził za mną od 2 dniSto lat! [emoji320]
Obchodzisz urodzinki razem z moim synkiem [emoji847] u nas dziś roczek. Niestety imprezę odwołaliśmy i może uda się w maju połączyć z moja 30 [emoji4] także spędzamy ten dzień na spokojnie w trójkę [emoji847]
Mnie ostatnio odrzucił zapach ryby [emoji2961]