reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Ja już od kilku dni chodzę spać o 20-21 czyli jakieś 2h wcześniej niż zawsze. Brzuch boli cały czas i też jestem nie do życia. Jutro na 13.00 wizyta u gina. Z OM 5+5 coś w ten deseń ale myślę że może być ok 3 dni mniej w rzeczystosci
U mnie dzisiaj 6+6 wg OM. Martwię się tym USG z uwagi na moje wcześniejsze niepowodzenia.Trzymam kciuki za Ciebie 💕💕💕

Dziękuje bardzo [emoji846]Hmm w takim razie muszę przekonać mojego faceta, że wcześniejsza wizyta nie jest potrzebna, męczy mnie już codziennie 🤪

Na tym etapie będziesz miała tylko pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym. Serduszko jest troszeczkę później. ZaWyCAj w tygodniu 6+ lub 7[emoji846]

Gratulacje tak w ogóle [emoji7]
Pierwsza ciąża to taki super czas[emoji846]

Dzięki za przypomnienie, bo bym witaminy nie wzięła po śniadaniu [emoji2356]
Lekarz mi mówił żeby brać mama dha ale zapomniałam zapytać czy mam dalej brać ten kwas foliowy bo to mama dha zawiera kwas foliowy i czy to wystarczy to właśnie nie wiem [emoji2368]
Mi też kazała brać mama dha i do tego jeszcze kwas foliowy oddzielnie.

właśnie ja we wcześniejszyh ciążach, które straciłam- chodziłam do pracy.. Mam pracę stojącą, też muszę wiele rzeczy dźwigać (towar np kartony pełne syropów i wielkie pudła) i problemem jest to- że do apteki przychodzą jednak ludzie chorzy. Będę miała lekarza niedługo to będę próbować wywalczyć zwolnienie mimo wszystko. Ewelka 8312- Dzięki za odpowiedź i gratuluję ciąży !!!

A możesz mieć problem ze zwolenieniem? Mój lekarz sugerował mi zwolnienie od początku w poprzedniej ciąży. Podejrzewam, ze teraz tez będzie chciał mi wystawić na czwartkowej wizycie. I tym razem nie będę oponowała jak poprzednio.

Na tym etapie będziesz miała tylko pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym. Serduszko jest troszeczkę później. ZaWyCAj w tygodniu 6+ lub 7[emoji846]

Gratulacje tak w ogóle [emoji7]
Pierwsza ciąża to taki super czas[emoji846]

Dziękuje bardzo [emoji8]

Ja na razie czuje strach przed tym wszystkim, czymś nowym, życie już nigdy nie będzie takie jak dotąd 🤭ogólnie nigdy się nie interesowałam dziećmi, wiec w tych tematach czuje się zielona [emoji32]

reklama
Dziewczyny Wy też tak się fatalnie czujecie? Ja jestem dzisiaj wrakiem człowieka.Od samego rana jest mi niedobrze, boli mnie głowa ,nie mam siły wogole i spać mi się chce niesamowicie. Już sama nie wiem czy to od ciąży czy od leków -duphaston ,luteina :/ Dzisiaj wizyta o 20.

Ja wczoraj tak się czułam. Dzis jest lepiej. Kciuki za wizytę [emoji846]

Do góry