Jeżeli widać w usg to dobrze.Zbadali mnie. Mocz negatywny bo nie poranny i ciaza 4 tydzien. Na usg widac ale zrobili badanie beta hcg i progesteron zobaczyc co sie dzieje i czy da sie ratowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli widać w usg to dobrze.Zbadali mnie. Mocz negatywny bo nie poranny i ciaza 4 tydzien. Na usg widac ale zrobili badanie beta hcg i progesteron zobaczyc co sie dzieje i czy da sie ratowac.
Czyli jest nadzieja, czekamy na wyniki. Trzymaj się i dawaj znaćZbadali mnie. Mocz negatywny bo nie poranny i ciaza 4 tydzien wiec moze tak byc...albo mnie uspokajaja. Na usg widac ale zrobili badanie beta hcg i progesteron zobaczyc co sie dzieje i czy da sie ratowac.
Dziekuje. Co bedzie to bedzie. Ale bede spokojna ze zrobilam wszystko dla malenstwa co tylko moglam. I bede na 100% wiedziec co sie dzieje i dlaczegoCzyli jest nadzieja, czekamy na wyniki. Trzymaj się i dawaj znać
Oszaleje do piątku do wizyty... Tyle smutnych rzeczy się tu dzieje...
Bardzo się boję...
Współczuję... Spróbuj po leżeć chwilę.... [emoji849][emoji849][emoji849][emoji23][emoji23]Mam podobnie. A dzis mnie bardzo boli brzuch i plecy [emoji24][emoji22]
Współczuję... Spróbuj po leżeć chwilę.... [emoji849][emoji849][emoji849][emoji23][emoji23]
Oszaleje do piątku do wizyty... Tyle smutnych rzeczy się tu dzieje...
Bardzo się boję...
Dziekuje. Co bedzie to bedzie. Ale bede spokojna ze zrobilam wszystko dla malenstwa co tylko moglam. I bede na 100% wiedziec co sie dzieje i dlaczego