reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Witam [emoji4] gratulacje i rozgość się [emoji4]Kochana myślami jestem z Tobą [emoji173] A mnie właśnie na słodkie [emoji85] mam takie napady że dziś zjadłam całą paczkę ciastek z czekoladą po których mnie zemdliło [emoji33]Pomorskie [emoji4]

Miałam dziś ogólnie dziwną sytuację. Wracałam ze spaceru z synkiem i obleciał mnie zimny pot. Zrobiło mi się słabo i niedobrze. Doszłam do domu i szybko syna uspałam. Położyłam się na łóżko i momentalnie zasnęłam.
Różnie reagujemy na ciążę.Niektore dziewczyny wogole nie mają objawów ,a inne mają bardzo dokuczliwe.Tak to już jest :/

Jakie badania już miałyście?? Ja byłam u ginekologa w poniedziałek i pęcherzyk miał 3 mm. 16 marca mam mieć usg czy serduszko bije🙂a 30 marca kolejna wizyta...
Jakie bierzecie leki? Ja kwas foliowy,magnocal i duphaston.
Mi nieśmiało Lekarz powiedział że termin 5 listopad pęcherzyk 2mm- usg robione w środę. OM 30. 01 cykle 32-33 wydłużone po poronieniu

reklama
Do góry