Paraply
Fanka BB :)
Na priv napiszę a Ty nie pisałaś że mieszkasz za granicą?O a skąd?
ForgetMeeNot dziękuję [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na priv napiszę a Ty nie pisałaś że mieszkasz za granicą?O a skąd?
To ja przed chwilą zjadłam truskawki z bitą śmietana które mój kochany mąż mi zrobił a zaraz wybieram się do Maca bo mam ochotę na frytyyyy [emoji28]Za mną od rana chodzą lejsy solone i zaraz idę do sklepu
Ja wczoraj o 21 smażyłam frytki z parówka i jajkiem na patelni takie danie jednogarnkoweTo ja przed chwilą zjadłam truskawki z bitą śmietana które mój kochany mąż mi zrobił a zaraz wybieram się do Maca bo mam ochotę na frytyyyy [emoji28]
Jadlabym[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Ja wczoraj o 21 smażyłam frytki z parówka i jajkiem na patelni takie danie jednogarnkowe [emoji28]
To jest nas już 5 z lubelskiego [emoji16][emoji16][emoji16]
[/QU Ja też jestem z Lubelskiego
Hmmmm... jak testu i betę masz pozyyywna to zagnieżdżenie było. Dopiero po nim wytwarza się hormon bHCG
To gdzie sie zagnieżdża, ze nie widać ?? Chyba ze ta śluzówka taka gruba a to za małe zeby widzieć na USG ??[emoji848]No wlasnie [emoji848] Najpierw zagniezdzenie a potem zaczyna byc beta wytwarzana i widac to na testach
Ja jeszcze kawke lubie i pije nawet 3 dziennie [emoji3][emoji3]Mnie również.
I kawa mi nie smakuje [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
W poprzedniej ciąży piłam normalnie 2 dziennie
To gdzie sie zagnieżdża, ze nie widać ?? Jak nie widać ?? Chyba ze ta śluzówka taka gruba a to za małe zeby widzieć na USG ??[emoji848]
Ja juz snuje swoje teorie [emoji28]