reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
A gdzie pracujesz? Ja w urzędzie i zostały mi dokumenty od 2017 do archiwizacji [emoji2356] ale już nie zawiozę ich do archiwum. Wczoraj zaczęłam powoli sprzątać... przyjmuje interesantów i chciałabym iść jak najszybciej na L4, najpierw urlop. Boję się trochę, wszyscy teraz chorzy a i mnie coś zaczyna brać
Też w budżetówce. Ja mam jeszcze z 2011 roku rzeczy które zostały po poprzedniczce no i część moich od 2016 bo nie mam kiedy tego robić [emoji53]

Też w budżetówce. Ja mam jeszcze z 2011 roku rzeczy które zostały po poprzedniczce no i część moich od 2016 bo nie mam kiedy tego robić [emoji53]
Moja poprzedniczka też zostawiła wszystko w segregatorach, ale 4 lata już związałam 💪 w razie czego powiem, że wszystko może się przydać następnej osobie 😂😁

Cześć dziewczyny. Ja się trochę wycofałam z forum bo wylądowałam w szpitalu z krwawieniem i moja ciąża jest pod znakiem zapytania. Na razie usg prawidłowe ale może się wszystko wydarzyć. Mam nakaz leżęnia i wstawanie tylko do toalety. Boję się o moje dwie kropeczki [emoji22]
Trzymam kciuki. Musi być dobrze!☺

Cześć dziewczyny [emoji6] podczytuję Was od pewnego czasu i zastanawiam się czy już mogę do Was dołączyć czy jeszcze powinnam się wstrzymać... Beta ze środy 260, dzisiaj 724 więc nie jest chyba źle [emoji6]

Moja historia wygląda tak że jestem po dwóch stratach 12tc i 6tc. Aktualnie 4+6.. Jestem obstawiona lekami konkretnie, w dodatku przez całą ciążę czekają mnie zastrzyki z heparyny w brzuch. Już 3 za mną [emoji123][emoji123][emoji123] Cholernie boję się co będzie dalej ale dołączam do listopadowych mam z nadzieją że tym razem się uda [emoji6][emoji16][emoji7]

Termin wylicza mi na 10 listopada [emoji6]

Uprzedzam że ze względu na moją historię mogę być zestresowaną i przewrażliwioną przyszłą mamą [emoji6][emoji16]
Witam [emoji4] gratulacje i rozgość się [emoji4]
Cześć dziewczyny. Ja się trochę wycofałam z forum bo wylądowałam w szpitalu z krwawieniem i moja ciąża jest pod znakiem zapytania. Na razie usg prawidłowe ale może się wszystko wydarzyć. Mam nakaz leżęnia i wstawanie tylko do toalety. Boję się o moje dwie kropeczki [emoji22]
Kochana myślami jestem z Tobą [emoji173]
Mnie tez wlasnie na slone bierze[emoji7]
A mnie właśnie na słodkie [emoji85] mam takie napady że dziś zjadłam całą paczkę ciastek z czekoladą po których mnie zemdliło [emoji33]
Skąd jesteście dziewczyny? Ja z Lubelskiego
Pomorskie [emoji4]

Miałam dziś ogólnie dziwną sytuację. Wracałam ze spaceru z synkiem i obleciał mnie zimny pot. Zrobiło mi się słabo i niedobrze. Doszłam do domu i szybko syna uspałam. Położyłam się na łóżko i momentalnie zasnęłam.

reklama
Do góry