reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
A gdzie pracujesz? Ja w urzędzie i zostały mi dokumenty od 2017 do archiwizacji [emoji2356] ale już nie zawiozę ich do archiwum. Wczoraj zaczęłam powoli sprzątać... przyjmuje interesantów i chciałabym iść jak najszybciej na L4, najpierw urlop. Boję się trochę, wszyscy teraz chorzy a i mnie coś zaczyna brać
Też w budżetówce. Ja mam jeszcze z 2011 roku rzeczy które zostały po poprzedniczce no i część moich od 2016 bo nie mam kiedy tego robić [emoji53]

Też w budżetówce. Ja mam jeszcze z 2011 roku rzeczy które zostały po poprzedniczce no i część moich od 2016 bo nie mam kiedy tego robić [emoji53]
Moja poprzedniczka też zostawiła wszystko w segregatorach, ale 4 lata już związałam 💪 w razie czego powiem, że wszystko może się przydać następnej osobie 😂😁

Cześć dziewczyny. Ja się trochę wycofałam z forum bo wylądowałam w szpitalu z krwawieniem i moja ciąża jest pod znakiem zapytania. Na razie usg prawidłowe ale może się wszystko wydarzyć. Mam nakaz leżęnia i wstawanie tylko do toalety. Boję się o moje dwie kropeczki [emoji22]
Trzymam kciuki. Musi być dobrze!☺

Cześć dziewczyny [emoji6] podczytuję Was od pewnego czasu i zastanawiam się czy już mogę do Was dołączyć czy jeszcze powinnam się wstrzymać... Beta ze środy 260, dzisiaj 724 więc nie jest chyba źle [emoji6]

Moja historia wygląda tak że jestem po dwóch stratach 12tc i 6tc. Aktualnie 4+6.. Jestem obstawiona lekami konkretnie, w dodatku przez całą ciążę czekają mnie zastrzyki z heparyny w brzuch. Już 3 za mną [emoji123][emoji123][emoji123] Cholernie boję się co będzie dalej ale dołączam do listopadowych mam z nadzieją że tym razem się uda [emoji6][emoji16][emoji7]

Termin wylicza mi na 10 listopada [emoji6]

Uprzedzam że ze względu na moją historię mogę być zestresowaną i przewrażliwioną przyszłą mamą [emoji6][emoji16]
Witam [emoji4] gratulacje i rozgość się [emoji4]
Cześć dziewczyny. Ja się trochę wycofałam z forum bo wylądowałam w szpitalu z krwawieniem i moja ciąża jest pod znakiem zapytania. Na razie usg prawidłowe ale może się wszystko wydarzyć. Mam nakaz leżęnia i wstawanie tylko do toalety. Boję się o moje dwie kropeczki [emoji22]
Kochana myślami jestem z Tobą [emoji173]
Mnie tez wlasnie na slone bierze[emoji7]
A mnie właśnie na słodkie [emoji85] mam takie napady że dziś zjadłam całą paczkę ciastek z czekoladą po których mnie zemdliło [emoji33]
Skąd jesteście dziewczyny? Ja z Lubelskiego
Pomorskie [emoji4]

Miałam dziś ogólnie dziwną sytuację. Wracałam ze spaceru z synkiem i obleciał mnie zimny pot. Zrobiło mi się słabo i niedobrze. Doszłam do domu i szybko syna uspałam. Położyłam się na łóżko i momentalnie zasnęłam.

reklama
Do góry