reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Spokojnie poczekaj do jutra, na pewno wszystko się wyjaśni i pewnie ginekolog powie Ci że to normalne... A może serio bliźniaki [emoji4] życzę dużo spokoju i odpoczynku [emoji173]
Oby Twoje słowa się sprawdziły. Ja już jedno straciłam, więc podchodzę do tego troszkę nerwowo. Ale w gdzieś tam w głowie z tyłu wiem, że musi być dobrze.
A jak u Ciebie, jakieś dolegliwości??

reklama
Witam Was dziewczyny [emoji4]
Nie wiem co się dzieje z moim prawym jajnikiem ten ból jest zbyt często. Jutro wizyta boję się cholernie, bo może się ujawnić pozamaciczna [emoji853][emoji853][emoji853][emoji853] ma czarne myśli. Nie mam żadnych plamień a nic tylko ból jajnika i to prawego tego, z którego była owu. Nie wiem co myśleć. To tego dochodzą bolące cycki i zgaga co jakiś czas, no i jeść non stop i siku. Mdłości mi ustaly. Dziś 6+0. Boję się.
Kochana musi być dobrze [emoji4] mocno ściskam i trzymam kciuki, bo czuje że wszystko będzie dobrze [emoji4] oczywiście poprosimy jutro relację po wizycie [emoji7]
Ja mam dzisiaj o 20.30 pierwszą wizytę. mam nadzieję, że wszystko będzie ok [emoji4]
Mocno trzymam kciuki [emoji4] na spokojnie dziewczyny (wiem wiem sama mam stres jak nie wiem co a wizyta dopiero za tydzień). Oczywiście daj znać po wizycie [emoji4]

Kochana musi być dobrze [emoji4] mocno ściskam i trzymam kciuki, bo czuje że wszystko będzie dobrze [emoji4] oczywiście poprosimy jutro relację po wizycie [emoji7]Mocno trzymam kciuki [emoji4] na spokojnie dziewczyny (wiem wiem sama mam stres jak nie wiem co a wizyta dopiero za tydzień). Oczywiście daj znać po wizycie [emoji4]
Kobietko, wiem, że musi byc dobrze [emoji106] cycki bolą brzuch cmi to i pewnie z dzidzią ok. Tylko moja psychika szwankuje. Jak to mówią każda ciąża inna [emoji6]

A Ty jak się czujesz?

Raczej zawsze czułam bardziej ciągnięcie brzucha niż ból jajnika. W tym czasie zawsze były mdłości. A teraz zero więcej mdłości miałam w 4-5 tygodniu teraz. Jedyne co mnie uspokaja to to, że nie mam krwawienia, ani plamienia.
Mój mąż się śmieje, że bolą Cię jajniki, bo są bliźniaki i później faktycznie przeczytałam o ciąży bliźniaczej i tak piszą, że są większe bóle jajników i szybsze objawy mdłości. Nie wiem staram się nie nakręcać, ale boję się.
Ogólnie ciąże zawsze znosiłam superasnie, mogłam góry przenosić.
Jutro wszystko się wyjaśni [emoji846] ważne, se nie plamisz, a bóle w ciąży niestety się zdarzają.
Trzymam kciuki. Postaraj się dzisiaj w miarę możliwości odpocząć.

Ja mam dzisiaj o 20.30 pierwszą wizytę. mam nadzieję, że wszystko będzie ok [emoji4]
Kciuki zacossbietw[emoji846] czekamy na info. Który to tydzień u Ciebie? [emoji846]

reklama
Jutro wszystko się wyjaśni [emoji846] ważne, se nie plamisz, a bóle w ciąży niestety się zdarzają.
Trzymam kciuki. Postaraj się dzisiaj w miarę możliwości odpocząć.

Kciuki zacossbietw[emoji846] czekamy na info. Który to tydzień u Ciebie? [emoji846]
Tak właśnie myślę, że wczoraj to za dużo ruchu było i organizm chciał odpocząć i dawał sygnał

Do góry