reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny!
Ja dziś na 11.00 jadę do swojego lekarza na kontrolę (dziś 12+0), więc może coś wiecej zrobi pomiarów przy dziecku. A później jadę na pobranie krwi do Pappy (4 maja usg prenatalne).
Co do imion, będę zastanawiała się dopiero jak poznam płeć. Obecnie moi chłopcy to Filip i Wojtek.
Jak się czujecie? Ostatnio mdłości miałam tylko wieczorem, a dziś ledwo wstałam z łóżka i pogoniło mnie z wymiotami :(

Dziewczyny, za tydzień w lidlu będą ubrania ciążowe i dla niemowląt. [emoji6]

My mamy dziś pierwszą rocznicę ślubu, także w planach świętowanie. [emoji1]

Gratulacje i wszystkiego dobrego na kolejne lata. My będziemy świętować pierwszą rocznice w sierpniu.

Co do imion to do dziewczynki napewno Wiktoria mąż nie odpuści, a do chłopca jeszcze nie jesteśmy pewni. A co do wózków to my sie jakoś w sierpniu będziemy rozglądać bynajmniej ja chce a mąż jest za.

Ja mam pojutrze tzn w środę prenatalne i troche sie martwie bo jak robiłam tydzień temu pappa i wolne bhcg to mam małe wartości, ale położna mówiła żeby zrobić max 21 badania z krwi.

Ja też się z Wami witam dziewczyny ☺️ Ja mam dziś usg prenatalne i mam jakos stresa a to dopiero o 14 stej. Jeśli chodzi o imiona to mam już swoje typy ale bardziej dla dziewczynki Zuzanna, Laura, Luiza dla chlopca to Filip a w domu mam dwóch chłopców Miłosza i Wojtka a teraz by mogla byc dziewczynka ☺️😘 zresztą wiele osób mi mówi że będzie dziewczynka ale zobaczymy dla mnie i tak najważniejsze żeby dzieciątko bylo zdrowe i żeby szczęśliwie dotrwać do listopada i urodzić.

Wszystkim Wam życzę miłego i słonecznego dnia buziaki 😙😙😙

reklama
Do góry