reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

KasiaS93 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy[emoji258][emoji259][emoji898]
Nam w sierpniu stuknie 10 lat, matko kiedy to zleciało[emoji12] a razem jesteśmy prawie 14.

My dziś jedziemy kupić dzieciom trampolinę na działkę, bo coś przecież muszą robić tam, a nie tylko w piasku grzebać. To taki wspólny prezent urodzinowy dla dwojga. Jakieś buty jeszcze pojedziemy im kupić, bo już niektóre sklepy są otwarte. I do stolarza dokonać ostatecznego wyboru frontów do mebli do pokoju córci. Dzisiejsza noc już trzecia bez smoczka, rewelacja myślałam że gorzej będzie. Dam jej trochę czasu i zajmę się nieszczęsną pieluchą.
Miłego dnia dziewczyny i dobrego samopoczucia życzę bez modlitwy nad kiebelkiem. U mnie taki piękny widok z balkonu, czuć już wiosnę [emoji255][emoji259][emoji254][emoji272][emoji258]

IMG_20200427_074859.jpeg

reklama
Ja mam usg za dwa dni i już niemoge się doczekać. Ból głowy lekki się utrzymuje, taki ściskający jakbym miała Ciągle chustkę dookoła głowy zawiązaną, pocieszam się że niejest już taki silny jak w sobote

KasiaS93 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy[emoji258][emoji259][emoji898]
Nam w sierpniu stuknie 10 lat, matko kiedy to zleciało[emoji12] a razem jesteśmy prawie 14.

My dziś jedziemy kupić dzieciom trampolinę na działkę, bo coś przecież muszą robić tam, a nie tylko w piasku grzebać. To taki wspólny prezent urodzinowy dla dwojga. Jakieś buty jeszcze pojedziemy im kupić, bo już niektóre sklepy są otwarte. I do stolarza dokonać ostatecznego wyboru frontów do mebli do pokoju córci. Dzisiejsza noc już trzecia bez smoczka, rewelacja myślałam że gorzej będzie. Dam jej trochę czasu i zajmę się nieszczęsną pieluchą.
Miłego dnia dziewczyny i dobrego samopoczucia życzę bez modlitwy nad kiebelkiem. U mnie taki piękny widok z balkonu, czuć już wiosnę [emoji255][emoji259][emoji254][emoji272][emoji258]

Zobacz załącznik 1111847
W jakim wieku masz dzieciaki?

Zobacz załącznik 1111847

Ja za tydzień kończę Szkole i tez bym chciała się zabrać za odpielychowanie młodszego ale niewiem jak się za to zabrać bo starsi już o tym czasie mówili coś w stylu blee lub fuuj wiec łatwiej ich było posadzić na nocnik a ten idzie się bawić z daleka odemnie by narobić w pampersa i gdy chce zmienić to siada na mnie bym poczuła smrodek, wiec trudno wyczuć kiedy kupkę będzie robił.

Zobacz załącznik 1111847

Sory za drugi post pod postem ale fajny masz widok z okna ale pewnie gdy częste mecze to męczy chałaś co nie? Plus żeniemusisz wychodzić gdy chcesz obejrzeć

reklama
Kubus :)
Mój majowy, a dojezdzil do marca kolejnego roku w gondoli :) a pierwsza nasza wspólna zima to było trochę śniegu i chlapy
Nasze dzieciaczki mikrunie na pewno bez problemu będą się mieściły w gondolach komfortowo:)
Bardzo ładnie mój siostrzeniec ma tak na imię. Bardzo porządny chłopak z niego wyrósł 💪😍
Tak tak ale nie wiem czemu mam takie przekonanie że lepiej żeby ta gondola była większa i na dłużej starczy.
To Twój już siedział jak jeździł w gondoli czy grzecznie leżał?☺

Do góry