jola2009
Zaciekawiona BB
Na dole w prawym rogu 4,96Może ja źle cos odczytuje ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na dole w prawym rogu 4,96Może ja źle cos odczytuje ??
A biorąc pod uwagę że bobo są teraz 4000x mniejsze od przeciętnego człowieka to mamy tragedię jeśli to prawda z tą klatką i zielonym tuszem (licząc ze przeciętny człowiek ma 60kg a bobo teraz 15g)Kiedys gdzieś czytałam ale nie podam źródła bo nie pamietam już, ze najgorszy jest zielony pigment. Ileś tam pokrycia tym klatki piersiowej = zgon, wiec zdrowe to nie jest.
Ja szczerze mówiąc boje się stosować niektórych kosmetyków. Ale to może dlatego, ze wiem co to znaczy mieć chore dziecko i dlatego z brzuszkowym obchodzę się jeszcze delikatniej niż z jajkiem. Tak czy siak wszystko ci niepewne a mogące poczekać zostawiajcie na potem, nie ucieknie a naprawdę bardzo może zaważyć na waszym (waszych maleństw) zdrowiu i życiu.
Też kupiłam dziś detektor ale używany [emoji4] zrobiłam pierwsze podejście i chyba u mnie za wcześnie bo wydaje mi się że łapałam tylko moje [emoji4] ale no nic poczekam i się nie stresuje [emoji4]Cześć dziewczyny. Piękne Wasze dzidziusie [emoji7] Gratuluję!
U mnie prenatalne już też za parę dni 28.04. Kupiłam ten detektor i udało mi się posłuchać dziś serduszka [emoji3590]Chociaż trochę potrwało zanim znalazłam
Z dobrych wieści to tyle, a ze złych to to, że u 2 pracowników w firmie mojego taty podejrzewają korona ale testów robic tam nie chcą (zagranica) więc pewności nie ma, że to wirus [emoji17] Martwię się okropnie o niego bo tam firma działa dalej, życie toczy się jakby nigdy nic. Ehh wiecznie coś [emoji849]
Jutro obowiązkowo frytki u mnie hehe [emoji16] zrobiłaś mi taką ochotę że muszą jutro być [emoji16]CoffeS [emoji1787] przepraszam nie miałam takiego zamiaru, ale wypisujecie tu takie pyszności, że pomyślałam a co tam też się podzielę moja zachcianką[emoji85][emoji23]. Jakby była możliwość sobie przekazywania takich dobroci online napewno bym się z Tobą podzieliła [emoji847]
Fuuuj, pomarańcze z solą [emoji1785] jak mozna zepsuć pomarańcze solą??[emoji848]A i polecę Wam moje odkrycie. Co prawda już dawno to spróbowałam pierwszy raz (dzięki mężowi) ale od kilku dni mecze to na potęgę. Pomarańcze z solą [emoji7]Niebo w gębie.
W pierwszej chwili byliśmy przerażeni, ale stwierdziliśmy że te nakręcanie nie ma sensu bo tata ma pracę jaką ma i taka sytuacja pewnie jeszcze nie raz będzie.Masakra, miałabym już czarne myśli w głowie na Twoim miejscu [emoji849] Staram się na razie aż tak bardzo nie przejmować ale wiesz jak to jest... Tym bardziej, że jest daleko, a tam mają totalną olewkę na koronawirusa bo nawet testów nie chcą zrobic [emoji849]
Fuuuj, pomarańcze z solą [emoji1785] jak mozna zepsuć pomarańcze solą??[emoji848]
Gestational age masz 11+5 albo 11+6, nie widzę dokładnie . To jest wiek ciążowy określony z usg.Mi mają robić we wtorek. Nie wiem kiedy masz?
Co jest najśmieszniejsze to dopiero jak wy mi powiedzialyscie , Gdzie to się odczytuje to sobie przypomniałam. Nerwy mnie totalnie zjadły. Porostu ja nawet dokładnie nie wiem w którym tygodniu ciąży jestem, przez to poronienie. Nie miałam okresu pomiędzy i taka o to du....pa .