Gina86
Fanka BB :)
Hej przy poniedziałku [emoji4] moja skóra na ciele pozostawia również wiele do życzenia. Strasznie sucha. Wieczorem i rano smaruję Avene i w dzień kilka razy inny balsam. W zgięciu łokciowym od czasu jak tylko dowiedziałam się o ciąży mam wciąż swędząca pokrzywkę [emoji51] za to buzia elegancka jak zawsze jak u niemowlaka. Zaraz się biorę za smażenie naleśników, potem składania e prania, w międzyczasie te wspaniałe lekcje online [emoji6]
Życzę samych dobrych wieści na wizytach. Ja mam po jutrze i to dwie na NFZ i wieczorem prywatnie.
Jejku współczuję tym, które już tyle czasu nie były u lekarza. Nerwy macie pewnie zszargane. Ogólnie widzę że na południu Polski i w centrum jest większy problem z lekarzami i odwoływaniem wizyt niż na Pomorzu.
Życzę samych dobrych wieści na wizytach. Ja mam po jutrze i to dwie na NFZ i wieczorem prywatnie.
Jejku współczuję tym, które już tyle czasu nie były u lekarza. Nerwy macie pewnie zszargane. Ogólnie widzę że na południu Polski i w centrum jest większy problem z lekarzami i odwoływaniem wizyt niż na Pomorzu.