Zupełnie jak ja, też moja 3 ciąża i bardzo źle to znoszę, do tego martwię się jak dam radę z 3 dzieci, przeraża mnie niemowlę w domu jestem tak zdolowana zmęczona że mam dość, jeszcze ten koronawirus, martwię się gdzie rodzic będę nie ogarniam tegoHejka ☺ ja też mam tak samo nic mi się nie chce dosłownie nic a jeszcze muszę dziś do pracy na chwilę jechać i już na samą myśl mam mdłości... to moja trzecia ciąża i czuje się w niej fatalnie a wyglądam jeszcze gorzej włosy tłuste pełno pryszczy poprostu masakra. Dziś zaczynam 11 tc i czekam kiedy moje samopoczucie się poprawi Miłego poniedziałku dziewuszki ☺
reklama
Star
Fanka BB :)
Ja, a ja zapominam o moczu...Ja tez się witam
Dzwoniłam do mojego laboratorium przyjmują normalnie na badania krwi także chyba jutro się wybiorę bo za tydzień muszę już mieć wyniki na wizycie
Podjechałabym dzisiaj ale już zapodałam sobie kawę
Ccamillac
Hej wróciłam właśnie z badań z krwi, masakra jakie ceny wszędzie. Ja od maja wracam do pracy, ale w sumie się cieszę, chętnie jeszcze popracuje. Miłego dnia i udanych wizyt.
Ile zapłaciłaś ? Ja liczyłam ze jutro mi ubędzie około 400 zł za badania krwi, ceny straszne. Za tydzień usg genetyczne z razem z wizytą 450 zł
Jezu glukoza, ja przy drugiej ciąży po glukozie zaslablam ale obciachPrzede mną 2 godziny siedzenia w przychodni, pobranie krwi, glukoza
A ja zauważyłam że kończy mi się przemęczenie a zaczyna właśnie coś jak nudności, dalej głodna ale na nic nie mam ochoty bo odrazu mi się niedobrze odbija na samą mysć a jutro już 11+0.
Przez to że zmęczenie mi odeszła czasem nawet zapominam chwilami o ciąży i nosze mojego 19 miesięcznika a potem sobie przypominam że przecież niewiadomo czy ta ciąża niejest przypadkiem bliźniacza wiec odrazu się stopuje z dźwiganiem synka
Przez to że zmęczenie mi odeszła czasem nawet zapominam chwilami o ciąży i nosze mojego 19 miesięcznika a potem sobie przypominam że przecież niewiadomo czy ta ciąża niejest przypadkiem bliźniacza wiec odrazu się stopuje z dźwiganiem synka
CoffeS
Dzień dobry słoneczka [emoji274]
Ja już przeżywam dzisiejszą wizytę. Miałam jakiś głupi sen że babeczka w rejestracji była bardzo niemiła i zwróciłam jej uwagę i później okazało się że to żona znajomego [emoji85] nie mogłam przez nią dostać się na wizytę ehh te sny [emoji1787]
Ja już przeżywam dzisiejszą wizytę. Miałam jakiś głupi sen że babeczka w rejestracji była bardzo niemiła i zwróciłam jej uwagę i później okazało się że to żona znajomego [emoji85] nie mogłam przez nią dostać się na wizytę ehh te sny [emoji1787]
monika1708
Mi nawet smakowała [emoji23]Jezu glukoza, ja przy drugiej ciąży po glukozie zaslablam ale obciach
Piję 3 raz [emoji23]
A skąd przypuszczenia że blizniacza?A ja zauważyłam że kończy mi się przemęczenie a zaczyna właśnie coś jak nudności, dalej głodna ale na nic nie mam ochoty bo odrazu mi się niedobrze odbija na samą mysć a jutro już 11+0.
sandyy
Powodzenia [emoji3526]Witam sie o 5.30 z rana [emoji846]
Wlasnie zbieram sie do pracy ( pierwszy dzien po pięciotygodniowym siedzeniu w domu). Aby do 15 [emoji87] Dzis zaczynam 12+0. Na16.30 mam wizyte u poloznej, zalozenie karty i badania a w srode usg. Aby do srody [emoji87] Jestem nastawiona 50/50, co bedzie to bedzie (w pazdzierniku na usg w 12 tyg dowiedzialam sie o poronieniu zatrzymanym [emoji52])
Dziewczyny piszecie o tych bólach ze was martwią to ja wam powiem cieszcie sie bo to znaczy ze tam sie dzieje, rozciąga i małe rośnie. Ja w kazdym poronieniu nie mialam zadnych bóli, zadnych sygnalow ze cos jest nie tak i bylam przekonana ze jest wszystko dobrze a potem zdziwienie ze jednak nie.
Milego dnia wszystkim i powodzenia dla wszystkich wizytujacych dzis [emoji846][emoji254][emoji173]
reklama
angles
Cześć w poniedziałek. Oczywiście rano wstałam, tak mnie ciągło na wymioty ze nie wytrzymałam a miałam weekend luzniejszy, bez rzygania, tylko lekkie mdłości, to dziś pewnie nadrobie normę. W tym tygodniu się muszę wybrać na badania, może środa lub czwartek. Ale mam zimne poty jak o tym pomyślę, sama droga 30 km w jedna stronę.. A moje mdłości nie będą laskawe i zaliczę zgona zanim tam dotrę