reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Ja już biorę luteinę odrazu jak zobaczyłam test pozytywny (tak mi mój gin kazał) ,a dupka od tygodnia z zalecenia lekarza na izbie przyjęć.Takze faszeruje się tymi hormonami od ponad dwóch tygodni.Mam nadzieję ,że nie na darmo...
Jak przyjmujesz luteine? Doustnie? I dodatkowo dupka? A poziom progesteronu badalas? Była w ogóle potrzeba?
Masakra ja strasznie nie lubię leków i stronie od nich na ile się da, boję się brać progesteron sama ale z drugiej strony raczej nie powinien zaszkodzić.

reklama
Myślę ,że jest nas więcej [emoji43] haha.za każdym razem sobie obiecuje ,że przestanę sprawdzać ,ale jak tylko coś poczuje to lecę jak głupek odrazu ,bo muszę sprawdzić dla świętego spokoju.Ale w drugiej ciąży nie miałam żadnych krwawień ,a i tak okazało się w 9 tyg ,że poronienie zatrzymane.Pierwszym razem krwawilam więc wiedziałam ,że ewidentnie coś nie tak.Ale tym drugim razem zupełnie nie byłam gotowa na taki finał :(

Nie strasz. Bo i tak siedzę jak na tykającej bombie. Nie wyobrażam sobie stracić kolejnej ciąży :(

@Ewarut dużo za mały jest? Może faktycznie coś się przesunęło, może ciaza jest trochę młodsza niż się wydaje.

Nie strasz. Bo i tak siedzę jak na tykającej bombie. Nie wyobrażam sobie stracić kolejnej ciąży :(

@Ewarut dużo za mały jest? Może faktycznie coś się przesunęło, może ciaza jest trochę młodsza niż się wydaje.
No co ty Kochana .Nie mam zamiaru nikogo straszyć - ja sama jestem wystraszona .Poprostu mówię o swoim przypadku.Kazda ciąża jest inna

Ewarut- a wiesz w którym dniu cyklu miałaś owulację ? bo który to jest teraz tydzień u Ciebie ? Będzie dobrze, każda ciąża rozwija się w innym tempie..ale dużą role też może odgrywać późniejsza owulacja właśnie !

reklama
Do góry