reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Ja już biorę luteinę odrazu jak zobaczyłam test pozytywny (tak mi mój gin kazał) ,a dupka od tygodnia z zalecenia lekarza na izbie przyjęć.Takze faszeruje się tymi hormonami od ponad dwóch tygodni.Mam nadzieję ,że nie na darmo...
Jak przyjmujesz luteine? Doustnie? I dodatkowo dupka? A poziom progesteronu badalas? Była w ogóle potrzeba?
Masakra ja strasznie nie lubię leków i stronie od nich na ile się da, boję się brać progesteron sama ale z drugiej strony raczej nie powinien zaszkodzić.

reklama
Myślę ,że jest nas więcej [emoji43] haha.za każdym razem sobie obiecuje ,że przestanę sprawdzać ,ale jak tylko coś poczuje to lecę jak głupek odrazu ,bo muszę sprawdzić dla świętego spokoju.Ale w drugiej ciąży nie miałam żadnych krwawień ,a i tak okazało się w 9 tyg ,że poronienie zatrzymane.Pierwszym razem krwawilam więc wiedziałam ,że ewidentnie coś nie tak.Ale tym drugim razem zupełnie nie byłam gotowa na taki finał :(

Nie strasz. Bo i tak siedzę jak na tykającej bombie. Nie wyobrażam sobie stracić kolejnej ciąży :(

@Ewarut dużo za mały jest? Może faktycznie coś się przesunęło, może ciaza jest trochę młodsza niż się wydaje.

Nie strasz. Bo i tak siedzę jak na tykającej bombie. Nie wyobrażam sobie stracić kolejnej ciąży :(

@Ewarut dużo za mały jest? Może faktycznie coś się przesunęło, może ciaza jest trochę młodsza niż się wydaje.
No co ty Kochana .Nie mam zamiaru nikogo straszyć - ja sama jestem wystraszona .Poprostu mówię o swoim przypadku.Kazda ciąża jest inna

Ewarut- a wiesz w którym dniu cyklu miałaś owulację ? bo który to jest teraz tydzień u Ciebie ? Będzie dobrze, każda ciąża rozwija się w innym tempie..ale dużą role też może odgrywać późniejsza owulacja właśnie !

reklama
Do góry