reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Powinnam coś zrobić ? Jechać do lelarza czy coś?
Strasznie mi przykro :( Masz jakieś plamienia, krwawienie? To jeszcze wczesna ciaza, organizm pewnie sam się oczyści. Wiem co czujesz, też to przechodziłam i teraz siedzę jak na tykającej bombie.

Spanikowałam bo zobaczyłam dziś na bieliznie 2 małe brązowe kropeczki i chyba załatwię sobie jakoś dupka lub luteine bo wizyta dopiero w poniedziałek [emoji17]

@ForgetMeeNot ładnie rośnie :)

Czekamy na wieści [emoji173]Spokojnie paracetamol jest bezpieczny

A mnie dziś cały dzień pobolewa brzuch i plecy jak na @ biegam co chwilkę do wc ze strachu że coś może się dziać [emoji85]
Skąd ja to znam.Aby poczuje ,że mi coś poleci i odrazu lecę do WC sprawdzić czy to nie krew.Paranojaaaaaaa

Strasznie mi przykro :( Masz jakieś plamienia, krwawienie? To jeszcze wczesna ciaza, organizm pewnie sam się oczyści. Wiem co czujesz, też to przechodziłam i teraz siedzę jak na tykającej bombie.

Spanikowałam bo zobaczyłam dziś na bieliznie 2 małe brązowe kropeczki i chyba załatwię sobie jakoś dupka lub luteine bo wizyta dopiero w poniedziałek [emoji17]

@ForgetMeeNot ładnie rośnie :)
Ja już biorę luteinę odrazu jak zobaczyłam test pozytywny (tak mi mój gin kazał) ,a dupka od tygodnia z zalecenia lekarza na izbie przyjęć.Takze faszeruje się tymi hormonami od ponad dwóch tygodni.Mam nadzieję ,że nie na darmo...

Haha to jest nas 3[emoji3]
Myślę ,że jest nas więcej 😵 haha.za każdym razem sobie obiecuje ,że przestanę sprawdzać ,ale jak tylko coś poczuje to lecę jak głupek odrazu ,bo muszę sprawdzić dla świętego spokoju.Ale w drugiej ciąży nie miałam żadnych krwawień ,a i tak okazało się w 9 tyg ,że poronienie zatrzymane.Pierwszym razem krwawilam więc wiedziałam ,że ewidentnie coś nie tak.Ale tym drugim razem zupełnie nie byłam gotowa na taki finał :(

reklama
Do góry