Sylvie_91
Fanka BB :)
Ja o 5 wstaje do pracy [emoji2] Dobra, teraz trochę później bo nie odwożę Młodego do przedszkola [emoji1]5.30? To jest środek nocy [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja o 5 wstaje do pracy [emoji2] Dobra, teraz trochę później bo nie odwożę Młodego do przedszkola [emoji1]5.30? To jest środek nocy [emoji33]
O a jak robisz tortille bg?I jeszcze muszę jakoś po świętach tortille zrobić b/gluta bo za mną chodzi [emoji39][emoji39]
czy mogę prosić przepis na naleśniki bezglutenowe bo ta moja dieta mnie wykończyłHej to ja przed dieta nie lubiłam naleśników a te bezglutenowe uwielbiam [emoji7] mam super przepis wchodzą puszyste i elastyczne nadają się np do krokietów
Podziwiam dla mnie najlepsza godzina do wstawania to 7. Jak czasami moje dziecko się przestawi i wstaje przed 6 to tak mi ciężko...Ja o 5 wstaje do pracy [emoji2] Dobra, teraz trochę później bo nie odwożę Młodego do przedszkola [emoji1]
Dla mnie też..5.30? To jest środek nocy
3/4 szkl mleka, 3/4 szkl wody gazowanej, szczypta soli, troche cukru waniliowego, 1 duże jajo, 2 łyżki mąki ziemniaczanej, 3 czubate łyżki maki owsianej bg pełnoziarnistej, 3 czubate łyżki mehl farine schar lub mix for cake schar ja mieszam mikserem wychodzą lepszeTo rzuć przepis bo ja zapalenia jelit i też nie jem pszennej i żytniej
Jak masz dobry przepis na tortille bg chetnie przygarnęI jeszcze muszę jakoś po świętach tortille zrobić b/gluta bo za mną chodzi
Jasne. Juz jest wyżejczy mogę prosić przepis na naleśniki bezglutenowe bo ta moja dieta mnie wykończył
To niezłe przebojePodziwiam dla mnie najlepsza godzina do wstawania to 7. Jak czasami moje dziecko się przestawi i wstaje przed 6 to tak mi ciężko...
Chociaż jako ma lub dal mi popalić w nocy. Do roku to średnio 10-12 razy w nocy budził się później długo 8 razy. Tak jak miał 2.5 roczku to 2 razy . czasami o 3 w nocy musiałam mu chleba z masłem robić jak skończył 4 to spał cala noc ale jeszcze kilka miesięcy musiałam to w nocy zaprowadzić na siusiu bo nie wytrzymał całej nocy. Teraz już śpi cala noc a w czerwcu skończy 5 lat
Moncia gratuluje. Czy moglabys mi powiedziec jak duzy byl zarodek?Ja serduszko zobaczyłam na monitorze w 6+3 tygodniu. Tydzień wcześniej serduszka Jeszcze nie było. To wszystko tak szybko się zmienia
A ty w którym teraz jesteś?