reklama
Ja też tak sprzątam na raty do świąt się nie wyrobie w takim tempie a gdzie to jeszcze coś do jedzenia uszykować..hahahaHaha ja tez co chwile przerwa dzięki temu mam tylko kuchnie posprzatana i zaczeta łazienkę
Ja też teraz dużo owoców jem ale warzywa tak sobie przeszła mi już ochota na hamburgery chipsy i frytki sprzed paru tygodni. Na szczęścieJa to tylko bym jakieś warzywa i owoce jadła. Kanapki bez jakiegoś ogórka czy pomidora to nie zjem a dziś na obiad miałam tortille z warzywami [emoji39] A Wy co dziś pichcicie?
Dzisiaj zajadalam się arbuzem ☺
A na obiad na szybko naleśniki były
Hej to ja przed dieta nie lubiłam naleśników a te bezglutenowe uwielbiam mam super przepis wchodzą puszyste i elastyczne nadają się np do krokietówU nas naleśniki[emoji1785]
Nie lubię, ale dziś bezmiesnie, więc dałam za wygrana[emoji23] faceci uwielbiają, w szczególności ten mały facecik [emoji23]
Star
Fanka BB :)
U mnie kuchnia leży i kwiczy.. dwie łazienki jakoś ogarnięte, ale nie tak jak lubię bo nie umyłam plutek. Mąż walczy z górną , a i tak wg mnie będzie dupianie. Parkiet wypastowany na dole. Teraz reszta podłóg, potem może ogarnę szafę w przed pokoju, ale też jakoś się nie nastawiam na sukces. Trudno po świętach też można.
Ja kuchnie i łazienkę tylko dałam radę. Po 16 scielo mnie z nóg, trochę posypałam ale dalej jestem kołowata i słabaŁazienkę sprzatnelam i prasowanie zaliczone nic więcej nie zrobię, a mdli mnie że już nie wyrobię
Paraply
Serio? a ja bym mogła naleśniki, pancakesy, omlety na słodko jeść codziennie na śniadanie [emoji39]Głównie tych na słodko nie lubie[emoji23]
Ze szpinakiem i fetą jeszcze zjem, ale na słodko nie lubie[emoji87]
W słoiki zawsze robię ale teraz z ilością nie poszaleje bo mam w zamrażarce tylko 0.5 łopatki wolnej i kawałek boczku surowego , A do sklepu nie zamierzam iść tylko mój w osiedlowym musi kupić powidła śliwkowe i maślankę, mm mmUgotuj więcej i na gorąco włóż do słoików i do lodówki. Miło mieć taki zapas[emoji846] ja mam jeszcze ze Świąt, mój mąż jest ekspertem od bigosu i jeszcze kilku innych potraw przy których ja tylko asystuję.
5.30? To jest środek nocyMój mąż dzisiaj pojechał do Lidla o 5:30 rano cieszył się bo nie stał w kolejce
reklama
monika1708
Nerwice mam już dawno [emoji23]Super [emoji4] [emoji173] Kochana nie stresuj sie juz tak wiecej i nie nakrecaj bo jak tak bedziesz przez 9 mcy to na koniec wpadniesz w jakąś nerwice albo depresje [emoji6] Jest dobrze, seduszko bije, mysl tylko pozytywnie i nie doszukuj sie negatywnych rzeczy [emoji5][emoji254]
Ale to fakt może wkoncu się trochę uspokoje [emoji6][emoji1768]