Super ❤ Kochana nie stresuj sie juz tak wiecej i nie nakrecaj bo jak tak bedziesz przez 9 mcy to na koniec wpadniesz w jakąś nerwice albo depresje Jest dobrze, seduszko bije, mysl tylko pozytywnie i nie doszukuj sie negatywnych rzeczy ☺Jest, żyje i ma się dobrze [emoji16]
reklama
Ana 17.2020
Zaangażowana w BB
Hej Dziewczyny. Ja od wczoraj zawalone zatoki i bolace węzły chłonne. Do tego mdłości normalnie kumulacja. Ja ostatnio jem warzywa i owoce, nic innego mi nie wchodzi. Dziś zjadłam pół bułki z masłem i jabłko. Wczoraj jadłam ogórki małosolne i pomidory cały dzień. A teraz zjadłabym lody śmietankowe ze świeżymi truskawkami. Kolejki w sklepach są takie że ja odpuściłam. Przełoze święta w tym roku na drugi trymestr
Gina86
Fanka BB :)
Ugotuj więcej i na gorąco włóż do słoików i do lodówki. Miło mieć taki zapas[emoji846] ja mam jeszcze ze Świąt, mój mąż jest ekspertem od bigosu i jeszcze kilku innych potraw przy których ja tylko asystuję.Bigos ja musze jutro ugotować. Znajoma wysłała mi zdjęcie i ja dostałam slinotoku [emoji16]
sandyy
Głównie tych na słodko nie lubie[emoji23]Nawet na słodko nie lubisz? [emoji86]
Ze szpinakiem i fetą jeszcze zjem, ale na słodko nie lubie[emoji87]
sandyy
No mnie też ssie na ten zapach od sasiadow[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Bigos ja musze jutro ugotować. Znajoma wysłała mi zdjęcie i ja dostałam slinotoku [emoji16]
sandyy
Zdrówka!!!Hej Dziewczyny. Ja od wczoraj zawalone zatoki i bolace węzły chłonne. Do tego mdłości normalnie kumulacja. Ja ostatnio jem warzywa i owoce, nic innego mi nie wchodzi. Dziś zjadłam pół bułki z masłem i jabłko. Wczoraj jadłam ogórki małosolne i pomidory cały dzień. A teraz zjadłabym lody śmietankowe ze świeżymi truskawkami. Kolejki w sklepach są takie że ja odpuściłam. Przełoze święta w tym roku na drugi trymestr [emoji23]
Ja bez lodów w zamrażarce teraz nie funkcjonuje...[emoji87]
agabaj92
U mnie ostatnio pomidory przy kolacji wylądowały w kibelku. Więc chyba powstrzymam sie od pomidorów.Ja to tylko bym jakieś warzywa i owoce jadła. Kanapki bez jakiegoś ogórka czy pomidora to nie zjem a dziś na obiad miałam tortille z warzywami [emoji39] A Wy co dziś pichcicie?
reklama
Mój mąż dzisiaj pojechał do Lidla o 5:30 rano cieszył się bo nie stał w kolejceHaha [emoji2] to moj mąż pojechał do Biedronki 15km od nas, bo stwierdził, że nie będzie stał w kolejce. Wrócił chyba po 23 [emoji849] Masakra z tymi zakupami teraz... Współczuję [emoji2961], mi się tylko raz zdarzyło do tej pory. Też sie wzięłam za porządki i co pół godziny się kładę i odpoczywam [emoji23]