monika1708
Fanka BB :)
Ja niby też ale gdzie jej szukać [emoji2368]Ja mam podobno cyfrową, ale w systemie jej nie widziałam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niby też ale gdzie jej szukać [emoji2368]Ja mam podobno cyfrową, ale w systemie jej nie widziałam...
Ja dzisiaj też koszmarnie spałam.Chyba wczoraj przy zakładaniu luteiny się zadrapalam i zobaczyłam lekko brązowy śluz i już mialam noc do kituOd wczoraj (8+0) się trochę niepokoję, bo zniknęły mdłości i byłam wypoczęta. Dziś w nocy się obudziłam i trudno mi się zasypiało, ale chyba jestem w miarę wyspana. Boję się, że nagłe zniknięcie objawów może znaczyć coś niedobrego...
Ale dziś się już nie pojawił? Wszystko będzie dobrzeJa dzisiaj też koszmarnie spałam.Chyba wczoraj przy zakładaniu luteiny się zadrapalam i zobaczyłam lekko brązowy śluz i już mialam noc do kitu
Od wczoraj (8+0) się trochę niepokoję, bo zniknęły mdłości i byłam wypoczęta. Dziś w nocy się obudziłam i trudno mi się zasypiało, ale chyba jestem w miarę wyspana. Boję się, że nagłe zniknięcie objawów może znaczyć coś niedobrego...
@Nalsonik bardzo mi przykro
Okropne rzeczy piszecie z tymi niebijacymi serduszkami na usg... Nie ma wcześniej żadnych symptomów ze coś jest nie tak?
No doadnie.To jest masakra.Dzisiaj mam USG .11 tydzień .Aż się boje co będzie.A wizyta dopiero o 18 A Ty w którym tygodniu jesteś teraz?