reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny przygarnicie mnie?🙄 Tydzień temu test pokazał 2 kreseczki. W domu 3 chłopaków 8.5, 7 i 5 lat. Ta ciąża zupełnie nie planowana ale pierwszy szok już minął i teraz nawet się cieszę😍 termin wg okresu na 21 listopada
Piona 🤚 mój termin też wypada na 21 listopada 🥰

hej , mieszkam w Sztokholmie . Jestes teraz aktualnie w ciazy ???

Ja moze mialam szczescie w nieszczesciu , ze pierwsza ciaza ( zakonczona pomyslnie ) musiala byc od 12 tygodnia kontrolowana i musialam przyjmowac przeciwzakrzepowe zastrzyki , takze wizyty byly czestsze niz w „normalnej” ciazy. Ale tak jak mowisz ich podejscie przeraza - jasne , jak jestes zdrowa i mozesz rodzic jedno za drugim to ok , gorzej jak masz problem :( mnie zaden lekarz nie traktowal powaznie po tych dwoch kolejnych poronieniach - slyszalam tylko , ze tak mialo byc i urodzilam juz zdrowe dziecko , takze nie ma co sie przejmowac.

Hej, ja tez jestem ze Szwecji ☺ gdzie mieszkasz? zalezy jak na to patrzec, jedni powiedza ze Szwecja olewa sprawę a inni powiedzą ze działają. We wczorajszym przemowieniu do narodu Löfven mowil ze mamy sie spodziewac zmian i utrudnien w krotkim czasie wiec licze na to ze w koncu zamkną szkoly i przedszkola i wprowadza jakies wieksze ograniczenia. Nie mozesz wziasc vab na dziecko poki co na 2 tygodnie i siedziec w domu?

Dziewczyny przygarnicie mnie?[emoji849] Tydzień temu test pokazał 2 kreseczki. W domu 3 chłopaków 8.5, 7 i 5 lat. Ta ciąża zupełnie nie planowana ale pierwszy szok już minął i teraz nawet się cieszę[emoji7] termin wg okresu na 21 listopada
Witaj i gratuluję ciąży [emoji4][emoji4][emoji4]
Będzie piękna gromadka dzieci [emoji4]
Ja teraz też bym chciała 3 chłopaka [emoji3]

reklama
Witaj i gratuluję ciąży [emoji4][emoji4][emoji4]
Będzie piękna gromadka dzieci [emoji4]
Ja teraz też bym chciała 3 chłopaka [emoji3]
Dziękuję ❤️ a ja bym wolała 4 chłopaka chociaż wszyscy mi pewnie będą życzyć dziewczynki🙂 Najlepsze jest to że nie mam zupełnie nic. Wszystko poddawałam bo więcej dzieci nie planowaliśmy🙄 łóżeczko, kołyska, wózki, zabawki, ubranka no dosłownie wszystko. Będę kompletować wyprawkę od zera...

Do góry