Dżasta :)
Fanka BB :)
Super kochana, gratuluję serducha [emoji8][emoji8]Jestem już po wizycie [emoji4] wszystko jest Ok [emoji4] serducho bije!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super kochana, gratuluję serducha [emoji8][emoji8]Jestem już po wizycie [emoji4] wszystko jest Ok [emoji4] serducho bije!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Oczywiście jak ma Ci to dać przede wszystkim spokój który jest teraz tak potrzebny to warto zrobić.Ja w maju kończę 36 lat, mąż 38 i dlatego robie. Poza tym mam jakieś zle przeczucia tym razem i z uwagi na ograniczona opiekę lekarza przez koronawirusa chce zrobić to badanie
No w sumie racja.. Kiedyś czytałam, że wyszła dziewczynie jakas wada u dziecka a przy porodzie się okazało, że dziecko zdrowe [emoji848][emoji848]Ja nigdy nie robiłam nic więcej niż tylko prenatalne. To dla mnie w zupełności wystarczy.
Nigdy nie mamy 100%pewnosci, że będzie źle, albo, że będzie dobrze.
Często się tak zdarza niestety...No w sumie racja.. Kiedyś czytałam, że wyszła dziewczynie jakas wada u dziecka a przy porodzie się okazało, że dziecko zdrowe [emoji848][emoji848]
Dzięki za wyjaśnienie [emoji4]Test NIFTY to test z krwi, z wolnej jednostki DNA plodu. Dognozuje, a nie szacuje ryzyko, 94 chorob i jak ktoś chce to określa płeć płodu. Próbka krwi wysyłana jest do HongKongu i wynik jest w ciągu 10 dni roboczych.
Koszt takiego badania to 2390 zł
Czyli nic nie daje 100% pewności...Często się tak zdarza niestety...
Super gratulacje!Jestem już po wizycie [emoji4] wszystko jest Ok [emoji4] serducho bije!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie niecałe 2h a już stresik się nasila OMG!!!Ja się pomału zaczynam denerwować a tu jeszcze niecałe 3 godziny