reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Zazdroszczę wizytującym i gratuluję :) Co do prenatalnych to na szczęście u mnie w klinice wykonują więc zdaję się w zupełności na moją panią doktor kiedy zleci. No chyba, że zrobię te które będzie miała @ForgetMeeNot NIFTY czy jakoś tak, bo są dokładniejsze.

Czy u Was w klinikach też są takie restrykcje dot. postępowania podczas wizyty? Odkażanie rąk że 3x, nie dotykanie klamek, drzwi, włączników, itp, zero rozmów na wizycie, podczas usg odwrócenie głowy... No czytam i się stresuję. Będę musiała chyba swoje pytania spisać na kartce skoro nie wolno rozmawiać [emoji849]

reklama
Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze [emoji85] Szara ziemista cera, jakieś krostki, wory pod oczami, tłuste włosy (a wczoraj myłam)[emoji85] No ewidentnie popsuł mi się wygląd w ciąży, więc może będzie dziewczynka [emoji848]

Zazdroszczę wizytującym i gratuluję :) Co do prenatalnych to na szczęście u mnie w klinice wykonują więc zdaję się w zupełności na moją panią doktor kiedy zleci. No chyba, że zrobię te które będzie miała @ForgetMeeNot NIFTY czy jakoś tak, bo są dokładniejsze.

Czy u Was w klinikach też są takie restrykcje dot. postępowania podczas wizyty? Odkażanie rąk że 3x, nie dotykanie klamek, drzwi, włączników, itp, zero rozmów na wizycie, podczas usg odwrócenie głowy... No czytam i się stresuję. Będę musiała chyba swoje pytania spisać na kartce skoro nie wolno rozmawiać [emoji849]
U mnie nic nie ma takiego, pielęgniarka i lekarka chodzą w maseczkach tylko i lekarka w rękawiczkach.. Ja w ogóle mam wrażenie, że na NFZ rzadko zmieniają rękawiczki i np te u dentysty na szyję ostatnio dostałam takie brudne po kimś wcześniejszym [emoji51] no i u gina dostałam poduszkę pod tylek która nie była niczym przykryta i później pielęgniarka przyszła wymienić podkładkę tylko a poduszki nie dezenfekowala [emoji51][emoji51]

U mnie nic nie ma takiego, pielęgniarka i lekarka chodzą w maseczkach tylko i lekarka w rękawiczkach.. Ja w ogóle mam wrażenie, że na NFZ rzadko zmieniają rękawiczki i np te u dentysty na szyję ostatnio dostałam takie brudne po kimś wcześniejszym [emoji51] no i u gina dostałam poduszkę pod tylek która nie była niczym przykryta i później pielęgniarka przyszła wymienić podkładkę tylko a poduszki nie dezenfekowala [emoji51][emoji51]

Matko [emoji33]To już przegięcie nawet w normalnych czasach a teraz w okresie pandemii to karygodne.

@Brrrownie czekamy na jakas informację [emoji1696]

Nie no to jest tak obrzydliwe ze fuj...😝

@Brrrownie jak sytuacja? Jak się czujesz?
Właśnie , jak się czujesz? Pojechałaś do szpitala?
Gratuluje udanych wizyt ! Super fajnie dziewczyny! 😊
Co do lodów, to uwielbiam wszystkie! Miętowe są świetne!
Dzisiaj dzieciaki pierwszy dzień w domu , bez szkoły. Udało mi się ich ogarnąć na szczescie i zagnać do nauki.Zrobiliśmy póki co angielski i matematykę . Musiałam odświeżyć moje nauczycielskie wykształcenie w trybie pilnym 😁
To dopiero 1 dzień, , a kto wie ile przed nami 🙄

reklama
Witam [emoji4]
Siedzę pod gabinetem u mojego doktorka, który strzelił taką gafę. Chcę z nim pogadać i najprawdopodobniej zostanę nadal jego pacjentką. Jakoś nie umiem iść do innego.

Powodzenia na wizytach[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji172][emoji172][emoji172]pięknie bijących serduszek[emoji176][emoji176][emoji176]

I jak poszlo u lekarza? przeprosil chociaz za pomyłkę?

Do góry