reklama
ewelka8312
Fanka BB :)
Myślałam że nie dojadę do domu a to 60 km tak mnie mdliło.... Jak nigdy jeszcze...ale już zjadłam bułkę i galaretkę i przeszło ehhhh... Myślałam, że skonam po drodze
Kokosowe_sny
Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie. Pani dr powiedziała, że to koniec 5 tygodnia za dużo jeszcze nie widać, ale podobno nie ma się do czego przyczepić i na tym etapie wszystko jest dobrze. Następna wizyta 8 kwietnia
ForgetMeeNot
Wyszłam z USG... Serduszko bije... Ciąża żywa jak to powiedzial... Ufff
Cudownie [emoji173]️
Sunflower01
Hej
Mam termin na początek listopada. Teraz 6 tydzień mniej więcej. Dzis mam kolejne usg (juz 4 ).
Mam termin na początek listopada. Teraz 6 tydzień mniej więcej. Dzis mam kolejne usg (juz 4 ).
Ja w sobotę mam mieć wizytę, lekarz napisał że jest aktualna, ale dzisiaj obdzwonilam wszystkie przychodnie i nigdzie nie wykonują badań. Mam do zrobienia te podstawowe do 10 tyg, mamaginekolog przed chwilą mówiła że powinno się je wykonać A ja 7+3 i przychodnie zamkniete. Chyba na wizyte pojde bez zrobionych badań...Też macie problem zezrobieniem jakichkolwiek badań? W dodatku nie mogę kupić nudzie jodu :/
Sunflower01
U nas część laboratorium działa podobno normalnie (ostatnie badania zrobiłam w środę, a odwlekałam). Problem z jodem w PL chyba jest od dawna, część osób jeździ za granicę (Słowacja, Czechy)
angles
Gratulacje kolejne super informacjeJa dzisiaj byłam na pierwszej wizycie. Pani dr powiedziała, że to koniec 5 tygodnia za dużo jeszcze nie widać, ale podobno nie ma się do czego przyczepić i na tym etapie wszystko jest dobrze. Następna wizyta 8 kwietnia
angles
No to powodzonka! Czekamy na wieściHej
reklama
Ja w sobotę jeszcze normalnie robiłam betę. U mnie już 7+6 wg aplikacji, a jutro dopiero wizyta więc pewnie dostanę skierowanie na te wszystkie badania. Jedynie toksoplazmozy się obawiam bo w pierwszej ciąży nie miałam przeciwciał.Ja w sobotę mam mieć wizytę, lekarz napisał że jest aktualna, ale dzisiaj obdzwonilam wszystkie przychodnie i nigdzie nie wykonują badań. Mam do zrobienia te podstawowe do 10 tyg, mamaginekolog przed chwilą mówiła że powinno się je wykonać A ja 7+3 i przychodnie zamkniete. Chyba na wizyte pojde bez zrobionych badań...