reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Jeszcze dopowiem ze mialam tak bolesne miesiaczki z wymiotami mdleniem biegunką...niby ginekolodzy nie znalezli przyczyny ale na jakis forach wmawialy mi dziewczyny ze endometrioza....ze nie zajde w ciaze i wgl. Bylam tak pofiksowana ze w to uwierzylam...a tu zloty strzal 🤣😂
Hehe no widzisz... ja już też sobie wmawialam niepłodność bo 4 lata wcale się nie zabezpieczalismy z narzeczonym no i nic z tego nie wyszło i sobie myślę może my nie możemy... A tu gol za pierwszym razem. Na początku byłam przerażona i nie wiedziałam czy dobrze to przemyslelismy bo w czerwcu 2021 mamy ślub więc dziecko miało by 7 miesięcy, ale teraz czujemy radość i czekamy na wizytę ❤

reklama
Hehe no widzisz... ja już też sobie wmawialam niepłodność bo 4 lata wcale się nie zabezpieczalismy z narzeczonym no i nic z tego nie wyszło i sobie myślę może my nie możemy... A tu gol za pierwszym razem. Na początku byłam przerażona i nie wiedziałam czy dobrze to przemyslelismy bo w czerwcu 2021 mamy ślub więc dziecko miało by 7 miesięcy, ale teraz czujemy radość i czekamy na wizytę [emoji173]
My leczyliśmy niepłodność przez 3 lata stwierdzili, że nie mamy szans na naturalsa tylko in vitro. Załamka totalna. Miesiąc przed rozpoczęciem procedury in vitro dwie kreski na teście. Ich odpowiedź bo liczby z wyników tak mówiły. A dziś 3 ciąża a podobno jesteśmy bezpłodni bo liczby tak pokazaly[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hehe no widzisz... ja już też sobie wmawialam niepłodność bo 4 lata wcale się nie zabezpieczalismy z narzeczonym no i nic z tego nie wyszło i sobie myślę może my nie możemy... A tu gol za pierwszym razem. Na początku byłam przerażona i nie wiedziałam czy dobrze to przemyslelismy bo w czerwcu 2021 mamy ślub więc dziecko miało by 7 miesięcy, ale teraz czujemy radość i czekamy na wizytę ❤
My slub koscielny mamy zaplanowany na sierpien 2022 ale zdecydowalismy odsprzedac sale i w tym sierpniu wziac tylko cywilny...teraz chyba lekko przyspieszymy procedure bo nie bede specjalnie do polski znowu jechac w sierpniu z brzuszkiem jak w czerwcu koncze studia zaoczne to sie niezle ojeżdżę na egzaminy wiec pewnie cywilny zrobimy w bliskim terminie obrony licencjatu😅

My slub koscielny mamy zaplanowany na sierpien 2022 ale zdecydowalismy odsprzedac sale i w tym sierpniu wziac tylko cywilny...teraz chyba lekko przyspieszymy procedure bo nie bede specjalnie do polski znowu jechac w sierpniu z brzuszkiem jak w czerwcu koncze studia zaoczne to sie niezle ojeżdżę na egzaminy wiec pewnie cywilny zrobimy w bliskim terminie obrony licencjatu[emoji28]

A gdzie za granicą mieszkasz ?

My leczyliśmy niepłodność przez 3 lata stwierdzili, że nie mamy szans na naturalsa tylko in vitro. Załamka totalna. Miesiąc przed rozpoczęciem procedury in vitro dwie kreski na teście. Ich odpowiedź bo liczby z wyników tak mówiły. A dziś 3 ciąża a podobno jesteśmy bezpłodni bo liczby tak pokazaly[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Noo natura jest jednak nie do przewidzenia, ale współczuję tego stresu który musieliscie przejść podczas tych badań i po diagnozie...

My slub koscielny mamy zaplanowany na sierpien 2022 ale zdecydowalismy odsprzedac sale i w tym sierpniu wziac tylko cywilny...teraz chyba lekko przyspieszymy procedure bo nie bede specjalnie do polski znowu jechac w sierpniu z brzuszkiem jak w czerwcu koncze studia zaoczne to sie niezle ojeżdżę na egzaminy wiec pewnie cywilny zrobimy w bliskim terminie obrony licencjatu😅
Jest tego trochę na głowie.. dziecko ślub studia hehe ale się wszystko da pogodzić ja też w tym roku zaczęłam magisterke i będę bronić w okolicach ślubu

reklama
Do góry