klaudiaanita
Fanka BB :)
Też bym chciałaWiecie co chodzą mi po głowie bliźniaki. Całkowicie inaczej się czuję niż w dwóch ciążach.
U mnie beta wysoka ,w poniedziałek zrobię powtórna aby zobaczyć jaki przyrost
Może się trafia twixy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też bym chciałaWiecie co chodzą mi po głowie bliźniaki. Całkowicie inaczej się czuję niż w dwóch ciążach.
Tak, ponizej 2Oj ja też hym ciągle spała
Też robiłam tsh.. mialam 1.7.. chyba musi byc ponizej 2 w ciazy czy sie mylę?
Zawsze o tym marzyłam... Jest jakoś inaczej... Te dolegliwości są bardzo nasilone. Mój mąż by chyba zemdlał jakby się dowiedział.
Hehe to czekamy na pierwsze bliźniaki wtedy [emoji16] może którejś się trafi [emoji106] Ewarut mój tak samo - zawał na miejscu [emoji1787] A podobno po tabletkach anty jest właśnie duża szansa na ciążę bliźniacze [emoji85]Też bym chciała [emoji16]
U mnie beta wysoka ,w poniedziałek zrobię powtórna aby zobaczyć jaki przyrost
Może się trafia twixy [emoji2957]
Gratki[emoji16]Hej[emoji3526]
Jestem nowa u Was[emoji39]
Wczoraj robiłam betę w 9dpt było 392,15 (5dniowa blastka)
W poniedziałek zadzwonię do kliniki poinformować o pozytywnym wyniku i umowie się na usg w przeciągu 7-9dni [emoji106]
Bete bym zrobila, a progesteron przy naturalnym zajsciu bym odpuscilaJeszcze pytanko. Czy musze robic badanie beta hcg i progesteronu przed wizyta u lekarza? Na jednej z grup kazdy o tym mowi i nie wiem czy jest to konieczne czy na spokojnie czekac na badanie u ginekologa.
Ogromne gratulacjeSuper
U mnie też pierwsza ciąża i za pierwszym razem
W tym roku 27lat
No to kciuki[emoji16]Zawsze o tym marzyłam... Jest jakoś inaczej... Te dolegliwości są bardzo nasilone. Mój mąż by chyba zemdlał jakby się dowiedział.
Doskonale wiem co czujesz ja bym w życiu się nie spodziewała że to tak szybko pójdzieU mnie tez za 1 razem i tez tak z nazeczonym podjelismy decyzje nie moge wyjsc z szoku
Tez mam cos wrazenie ze i u mnie moga byc...4 dni do okresu a testy bardzo wyrazneHehe to czekamy na pierwsze bliźniaki wtedymoże którejś się trafiEwarut mój tak samo - zawał na miejscuA podobno po tabletkach anty jest właśnie duża szansa na ciążę bliźniacze