No to dziecko idealne się trafiłoŹle napisałam. 2 razy po 1.5 godz [emoji846] przed południem i po..
reklama
gohya
Fanka BB :)
A nie ma dalej coś ma z napięciem, jak zaczyna się wyginać w tej pozycji? Cwiczyliscie? Może to napięcie powoduje, że źle sypia, czasem to przyczynaNie da się, w pozycji na fasolkę zaczyna się wyginać i popada w histerie nic jej nie uspokoi tylko cyc. Nie stosuje noszenia w pionie, bo mieliśmy problemy z napięciem więc nie ryzykuje, że znowu się coś zmieni.
To faktycznie mało śpi w dzień. U mnie jak jest już mocno zmęczona i po płaczu to zaśnie przy piersi. Ale jak odłożę to za pół h się budzi. W nocy to samo. Dlatego u nas częste spacery i drzemki w wózku. Problem tylko z usypianiem na noc i w trakcie nocy.
monika1708
Szczerze wątpię, wymagająca jest [emoji23]No to dziecko idealne się trafiło [emoji6]
Już nie ma. Wszystko jest w porządku. Po prostu nie lubi.A nie ma dalej coś ma z napięciem, jak zaczyna się wyginać w tej pozycji? Cwiczyliscie? Może to napięcie powoduje, że źle sypia, czasem to przyczyna
Ale przynajmniej śpiSzczerze wątpię, wymagająca jest [emoji23]
gohya
Wrażliwa ma pupke dziewczynka. Mój teraz to mógłby spać całą noc w mokrym i nic mu to nie przeszkadza. Za to przebierać go na spiocha to koszmar, zaraz płaczU mnie w ciągu dnia średnio sypia maks po pół godziny w sumie w dzień jej wychodzi około 2.5h snu a w nocy to ok 6-7 h z pobudkami dwiema bo ma mokra pieluszke a nie może zasnąć i spać jak taka ma już wiele pampersów przerobiłam i w kazdym tak samo jest
O której godzinie zasypia na sen nocny?Szczerze wątpię, wymagająca jest [emoji23]
Jula za kilka dni skończy 5 ms i bardzo podobnie sypia jak większość waszych dzieci kp. W domu 2 lub 3x po ok pół godz do godziny max. oraz 2 do 3 godz na spacerze, na szczęście z zasypianiem nie ma większych problemów, zazwyczaj usypiam na rękach, 2 minutki i śpi - 2 godz aktywności i już ziewa i marudzi zatem wszystko jasne kiedy jest śpiąca. Wieczorem zasypia ok 20/21 albo sama albo przy cycu, ostatnio się wierci bardzo i rzuca zanim zaśnie, zaczęła też tak śmiesznie stękac. Nocki niestety gorzej, budzi się co 2 lub co godzinę ostatnio zdarza się że nie zasypia po cycu, muszę potulic... Od kilku dni ma 2 ząbki na dole, zwalam ze przez nie gorzej śpi, było kiedyś cudownie przespać 6 godz ciągiem, wiem że potrafi
Przy cycu musi być cisza i spokój, jak nie ma to odwraca się, śmieje i spowrotem do cyca, no i dziabla mnie już tymi kiełkami raz
Przy cycu musi być cisza i spokój, jak nie ma to odwraca się, śmieje i spowrotem do cyca, no i dziabla mnie już tymi kiełkami raz
Niestety chyba tak ma wrażliwa. A jakich pampersów używacie?Wrażliwa ma pupke dziewczynka. Mój teraz to mógłby spać całą noc w mokrym i nic mu to nie przeszkadza. Za to przebierać go na spiocha to koszmar, zaraz płacz
Jutro przenoszę męża do innego szpitala i zobaczymy co będzie
reklama
gohya
To świetna informacjA. Oby dali pozytywna diagnozęNiestety chyba tak ma wrażliwa. A jakich pampersów używacie?
Jutro przenoszę męża do innego szpitala i zobaczymy co będzie