reklama
gohya
Fanka BB :)
Masz moje wsparcie. A jak waga malutkiej?Już przyjęty jutro mają mo dac znac co i jak z nim będzie mam nadzieję że będą to wkoncu dobre wieści
Uważajcie na siebie i jeśli będzie któraś z was mogła to proszę o modlitwę
Trzymam mocno kciukasyi pogadam z Tym na górze w sprawie twojego męża. Dzielna kobieta z ciebie, wiesz?Już przyjęty jutro mają mo dac znac co i jak z nim będzie mam nadzieję że będą to wkoncu dobre wieści
Uważajcie na siebie i jeśli będzie któraś z was mogła to proszę o modlitwę
Dziękuję. Dziś było 5730gMasz moje wsparcie. A jak waga malutkiej?
Oj tu się mylisz nie jestem ale dziękuję za wszystkoTrzymam mocno kciukasyi pogadam z Tym na górze w sprawie twojego męża. Dzielna kobieta z ciebie, wiesz?
Dziewczyny, powiedzcie jakich konkretnie używacie butelek/smoczków do butelek? Mój nie chce wgl jeść z butelki i chce zamienić na inną, może po prostu ta mu nie odpowiada... dlatego szukam jakiś sprawdzonych
A jak Wam karmiącym piersią idzie podawanie mleka z butelki? Mój ostatnio nie jadł przez 9h dopóki nie wróciłam do domu, nie chciał wgl pić mojego mleka z butelki, ale nawet za bardzo nie płakał tylko trochę pomarudził, A jak ja jestem to jedzonko musi być co 2h
A jak Wam karmiącym piersią idzie podawanie mleka z butelki? Mój ostatnio nie jadł przez 9h dopóki nie wróciłam do domu, nie chciał wgl pić mojego mleka z butelki, ale nawet za bardzo nie płakał tylko trochę pomarudził, A jak ja jestem to jedzonko musi być co 2h
gohya
Przerobiłam 4 rodzaje butelek, w tym Avent imitujący niby sutek. Nic z tego, mały ma gdzieś butelki, a pił z nich sporadycznie do 2 miesiąca. Potem nagle nie chciał, moje mleko czy nie. Ostatnio próbowałam nawet podać sok z butelki, no way. Teraz będzie próbować diody cup, może coś usiorbie z tegoDziewczyny, powiedzcie jakich konkretnie używacie butelek/smoczków do butelek? Mój nie chce wgl jeść z butelki i chce zamienić na inną, może po prostu ta mu nie odpowiada... dlatego szukam jakiś sprawdzonych
My używamy z firmy Lovi.Dziewczyny, powiedzcie jakich konkretnie używacie butelek/smoczków do butelek? Mój nie chce wgl jeść z butelki i chce zamienić na inną, może po prostu ta mu nie odpowiada... dlatego szukam jakiś sprawdzonych
Ostatnio 2mies temu była potrzeba podania mleka z butelki to zjadł trochę z avent ale jak wie że jestem w pobliżu to nie ma opcji nawet nie próbuję.
Wode pocumka z Lovi ale chcę jak mu się naciska to mu do buzi tryska ale to wypije może 10ml - biorę ja na spacer.
W domu powoli podaje z kubka wode mam doidy cup, a teraz kupiłam jescze Reflo cup i wydaje się byś lepsze.
Teraz już nie ma co się bawić w butelki trzeba z kubka nauczyć pić - mleko też
Wode pocumka z Lovi ale chcę jak mu się naciska to mu do buzi tryska ale to wypije może 10ml - biorę ja na spacer.
W domu powoli podaje z kubka wode mam doidy cup, a teraz kupiłam jescze Reflo cup i wydaje się byś lepsze.
Teraz już nie ma co się bawić w butelki trzeba z kubka nauczyć pić - mleko też
reklama
Michalina93
U nas trzeci dzień mega apetytu , aż sama jestem w szoku , jak pił jednego cyca chwile to teraz oba pare minut Ale zrobił się tak bystry ze czasem nie dowierzam, ze ma dopiero prawie pół rokuDziewczyny, czy wasze maluchy też mają teraz większy apetyt?
Mój bobo potrafi w ciągu dnia zjeść 1500 ml mleka plus obiadek i owoc.
Ważymy już 10,5 kg.