reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Już przyjęty jutro mają mo dac znac co i jak z nim będzie mam nadzieję że będą to wkoncu dobre wieści
Uważajcie na siebie i jeśli będzie któraś z was mogła to proszę o modlitwę

reklama
Dziewczyny, powiedzcie jakich konkretnie używacie butelek/smoczków do butelek? Mój nie chce wgl jeść z butelki i chce zamienić na inną, może po prostu ta mu nie odpowiada... dlatego szukam jakiś sprawdzonych
A jak Wam karmiącym piersią idzie podawanie mleka z butelki? Mój ostatnio nie jadł przez 9h dopóki nie wróciłam do domu, nie chciał wgl pić mojego mleka z butelki, ale nawet za bardzo nie płakał tylko trochę pomarudził, A jak ja jestem to jedzonko musi być co 2h 😅

Dziewczyny, powiedzcie jakich konkretnie używacie butelek/smoczków do butelek? Mój nie chce wgl jeść z butelki i chce zamienić na inną, może po prostu ta mu nie odpowiada... dlatego szukam jakiś sprawdzonych
A jak Wam karmiącym piersią idzie podawanie mleka z butelki? Mój ostatnio nie jadł przez 9h dopóki nie wróciłam do domu, nie chciał wgl pić mojego mleka z butelki, ale nawet za bardzo nie płakał tylko trochę pomarudził, A jak ja jestem to jedzonko musi być co 2h 😅
Przerobiłam 4 rodzaje butelek, w tym Avent imitujący niby sutek. Nic z tego, mały ma gdzieś butelki, a pił z nich sporadycznie do 2 miesiąca. Potem nagle nie chciał, moje mleko czy nie. Ostatnio próbowałam nawet podać sok z butelki, no way. Teraz będzie próbować diody cup, może coś usiorbie z tego

My używamy z firmy Lovi.

Ostatnio 2mies temu była potrzeba podania mleka z butelki to zjadł trochę z avent ale jak wie że jestem w pobliżu to nie ma opcji nawet nie próbuję.
Wode pocumka z Lovi ale chcę jak mu się naciska to mu do buzi tryska ale to wypije może 10ml - biorę ja na spacer.
W domu powoli podaje z kubka wode mam doidy cup, a teraz kupiłam jescze Reflo cup i wydaje się byś lepsze.
Teraz już nie ma co się bawić w butelki trzeba z kubka nauczyć pić - mleko też

Dziewczyny, czy wasze maluchy też mają teraz większy apetyt?
Mój bobo potrafi w ciągu dnia zjeść 1500 ml mleka plus obiadek i owoc.
Ważymy już 10,5 kg.

reklama
Dziewczyny, czy wasze maluchy też mają teraz większy apetyt?
Mój bobo potrafi w ciągu dnia zjeść 1500 ml mleka plus obiadek i owoc.
Ważymy już 10,5 kg.
U nas trzeci dzień mega apetytu , aż sama jestem w szoku , jak pił jednego cyca chwile to teraz oba pare minut ☺️ Ale zrobił się tak bystry ze czasem nie dowierzam, ze ma dopiero prawie pół roku

Do góry