Komsija ma być pod koniec miesiąca jak się nic nie zmieni.Jeśli masz jakiegoś lekarza który dokonał by takiej oceny to możesz pisemnie prosić o wgląd do dokumentacji medycznej męża. I powinnaś dostać kopie takiej dokumentacji.
A ta grupa lekarska się już zbierała czy póki co tylko słyszałaś od lekarzy że tak może być ( tzn że mogą chcieć to odłączyć)?
Dziękuję Tobie bardzo mi to pomaga mówisz że tylko słowa ale to bardzo ważne słowa podejrzewam że tylko osoby które byłyby na moim miejscu mogłyby powiedzieć coś o tym jak się czuję i jaka decyzję podjąć choć nikomu nie życzę ale wiem jedno i mogę się założyć że wy gdybyście były na moim miejscu też walczyłybyscie do końca to jest teraz mój cel walka o niego bo gdybym się poddała nie walczyła odłączyła to tak jakbym odłączyła siebie i zabrała córce ojca nie umiałabym z tym żyćDokładnie, został jej tylko mąż i córeczka najważniejsze osoby w jej życiu. Ciekawa jestem czy jakby któraś z nas była na jej miejscu też tak łatwo by podjęła decyzję o odłączeniu męża. Wądpie. Ja wierzę że da historia będzie miała szczęśliwe zakończenie. Za dużo już tą dziewczynę złego spotkało. W końcu zły los się odwróci, zobaczycie. Po każdej burzy wychodzi słońce. Trzymam za was bardzo mocno kciuki. Ja wiem że to tylko słowa ale one też podnoszą na duchu a ona teraz bardzo tego potrzebuje