Aaaanna
Fanka BB :)
Jeśli chcesz utrzymać pierś i dawać mm to zawsze najpierw pierś jedna potem druga a jak nie naje się dopiero mm. Możesz jeszcze po karmieniu stymulować piersi laktatorem
Dziewczyny a czy to możliwe, że mi zanika pokarm lub jest go za mało? Od jakiś kilku dni moje dziecko zazwyczaj po południu robi się strasznie marudne. Zje, jest godzina spokoju, potem jest płacz i marudzenie. Czasami nawet nie pomaga dostawienie do piersi żeby uspokoić, tylko się pręży i nie chce jej.. nie wiadomo co z nim robić.
Może przez to że mleko mu nie leci tak się irytuje?
Ogólnie to je co max 2h już od dłuższego czasu, teraz częściej się domaga właśnie po południu co max 1.5h.
Dzisiaj został wykapany, po czym dostawiłam go do piersi, trwało to około 15 minut jak sobie cmokał, później nadal był marudny więc dostał mm, zjadł cała ta gotowa butelkę w której było 90ml..
Chciałabym nadal go karmić piersią, ale nie wiem co zrobić. Najlepszym sposobem podobno jest częste przystawianie i laktacja powinna być okej, więc wydaje mi się że tak jak się karmimy co 2h jest to dość częste.. no ale jak widać coś jest nie tak