reklama
gohya
Fanka BB :)
ładniutkiWychodzimy do domu co za ulga
gohya
ja też jeszcze się kulam. objawów zero... na szczęście nic mi nie puchnieAle wam fajnie dziewczyny wy już o karmieniu i innych rzeczach a ja póki co nadal w pakiecie. Malutka sobie pływa a ja już ledwo zipie. Noce są trudne boli biodro i za bardzo już nie mogę w domu z porzadkami szaleć bo zaczynają puchnac nogi.
My od wczoraj w domu. Moja z tych wymagajacych i dużo jedzących ;-) W szpitalu prawie nie spadła z wagi. Ale za to miałam problem żeby pójść do WC, zjeść, spakować się. Żałowałam, że chusty nie wzięłam do szpitala. Wczoraj od razu do chusty. Spała potem jeszcze z pół godziny w łóżeczku. Dzisiaj ogarnęłam mieszkanie z nią w chuście szybko, bez tego nic bym nie zrobiła. No a teraz leży na cycu cała w mleku. Hehe. Już mam nawał. Co jest na to najlepsze, bo już nie pamiętam po tylu latach.
Załączniki
Mąż był, no i karetka przyjechała jak właśnie urodziłam główkę. Chyba nie byłam dzielna, raczej spanikowana, więc nie za bardzo wiedziałam co robić, to trwało wszystko jakieś 15 minut, cały poród, więc za szybko dla mnie na myślenie.Ale pomagał ci ktoś przy porodzie ? Jestem w szoku dzielna !
Suzi90
Zaangażowana w BB
Ja tez jeszcze w dwupaku. We wtorek 39 tydzień kończę, objawów żadnych, ale już mi się dluuużyja też jeszcze się kulam. objawów zero... na szczęście nic mi nie puchnie
Aaaanna
Ale śliczna czarna lepetynka . Moja pewnie będzie jasna bo my wszyscy blad. Starsza córka jak się urodziła to wogole miała tylko pół głowy włosów a druga połowa była łysa.[emoji3]
My od wczoraj w domu. Moja z tych wymagajacych i dużo jedzących ;-) W szpitalu prawie nie spadła z wagi. Ale za to miałam problem żeby pójść do WC, zjeść, spakować się. Żałowałam, że chusty nie wzięłam do szpitala. Wczoraj od razu do chusty. Spała potem jeszcze z pół godziny w łóżeczku. Dzisiaj ogarnęłam mieszkanie z nią w chuście szybko, bez tego nic bym nie zrobiła. No a teraz leży na cycu cała w mleku. Hehe. Już mam nawał. Co jest na to najlepsze, bo już nie pamiętam po tylu latach.
Jak wrażenia z porodówki w Gliwicach? Jak dobrze doczytałam to właśnie tam rodzilas? Jak sale, personel?Wita się ze wszystkimi Lilianka urodzona 14-11. o godz. 1:03. Wazy 3620 i mierzy 55 cm.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
reklama
Ja też wczoraj zaczęłam 39. tydzień i miewam takie twardnienia, ale miałam je już dużo wcześniej, szczególnie po dłuższych spacerach.Ja zaczynam 39 tydzień. Mam takie okresowe "twardnienie" brzucha trzyma kilkadziesiąt minut i puszcza. Zastanawiam się czy to są jakieś sygnały przepowiadajace wcześniej tak nie miałam