gohya
Fanka BB :)
dziewczyny a boli Was krzyż? tak mocno, czy tylko lekkie pobolewanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie boli mocno, ale głównie jak pochodzę nawet niewiele.dziewczyny a boli Was krzyż? tak mocno, czy tylko lekkie pobolewanie?
Mnie w sumie boli tylko wtedy, gdy chce sie przekręcić z boku na bok bądź kładę sie do łóżka po całym dniu.dziewczyny a boli Was krzyż? tak mocno, czy tylko lekkie pobolewanie?
Boli trochę w nocy jak długo jestem w tej samej pozycjidziewczyny a boli Was krzyż? tak mocno, czy tylko lekkie pobolewanie?
U mnie przechodzą takie falę, twardnienie brzucha, skurcz, ból pleców i puszcza i tak x razy od paru dnidziewczyny a boli Was krzyż? tak mocno, czy tylko lekkie pobolewanie?
Boli od paru tygodni. Czasami muszę wziąć tabletkę i gorąca kąpiel bo aż z boku chce mi się wyć. Na szczęście nie codziennie aż tak mocno ale parę razy w tygodniudziewczyny a boli Was krzyż? tak mocno, czy tylko lekkie pobolewanie?
Ooooo oooo ooo u nas baaaardzo podobnie co prawda 38+2 ale torba dopiero w połowie spakowana... Łazienka u góry się kończy, wiatrołap zaczęty też trzeba skończyć, pokój Kuleczki w trakcie jeszcze, no jednym słowem dobrze, że sobie pływa w brzusiu, dobrze nam tak póki co... Fajnie, że nie tylko ja tak mam zero parcia na przyspieszenie acz doskonale rozumiem Was, które jesteście zmęczone różnymi nieprzyjemnymi dolegliwościami i po prostu macie dość tego stanu, Wam Kochane życzę szybkiego rozwiązaniaJa też 37+2 i u mnie jeszcze mała się nie szykuje, ale na razie mi to pasuje, bo nawet torby do szpitala nie spakowałam. Jesteśmy świeżo po przeprowadzce i dopiero co pozamawiałam rzeczy. Więc ten tydzień niech się mała jeszcze spokojnie piecze, a w przyszłym zacznę ją zachęcać do wyjścia
A wszystkim świeżym mamusiom gratulacje!!
U mnie też przy przekręcaniu z boku na bok daje znac, na szczęście nie jakoś tragicznie no i najgorzej jak wieczorkiem zalegne, a potem muszę wstać... Potrzebuję się rozchodzić i właśnie wtedy najjjbardziej czuję że go mam.Mnie w sumie boli tylko wtedy, gdy chce sie przekręcić z boku na bok bądź kładę sie do łóżka po całym dniu.