Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samoMi to wczoraj maly tak klul az boleśnie w szyjkę ze zaciskałam nogi odruchowo i syczalam.
Oj tulcie tulciemy Was też gratulejszynKochane my już się tulimy
Kochane my już się tulimy
No i cudownie, wspaniale 3,2 kg rodzic znacznie latwiejjak poszło??Miało być wielkie 4,5kg a jest malutkie 3,2kg
Nie było łatwo, byłam wymęczona po tych dwóch dniach skurczy. Dali mi gazu i jakoś poszło, choć już prawie płakałam, że nie dam rady rozwarcie robiło się pięknie ale mały był wysoko, musiałam mu aktywnie pomoc zejść niżej. Położne cudowne pomogły mi urodzić bez najmniejszego otarciaNo i cudownie, wspaniale 3,2 kg rodzic znacznie latwiejjak poszło??
GratulacjeKochane my już się tulimy
Gratulacje oto i on zdecydował ulżyć mamie zdrówka dla Maluszka i mamy.Kochane my już się tulimy